Avantajele achizitionarii unui cantar Tanita !

cantar TanitaUn cantar Tanita reprezinta un aparat conceput special pentru verificarea constante a sanatatii, prin realizarea unor masuratori importante pentru organismul uman, precum greutatea sau valoarea grasimii corporale.

Trebuie mentionat faptul ca un cantar Tanita foloseste analiza impedantei biometrice pentru a obtine calculul tuturor valorilor necesare ale compozitiei corporale.

Odata ce sunt introduse datele personale legate de sex, inaltime, varsta, tipul de corp si dupa stabilirea greutatii, cantarul Tanita determina automat procentele de grasime din organism.

Se recomanda ca toate masuratorile sa se efectueze seara, inainte de masa. Aceasta perioada din zi este ideala pentru nivelul de hidratare, care este unul stabil.

Iti prezentam mai jos care sunt avantajele achizitionarii unui cantar Tanita, un dispozitiv de calitate, care ofera performante deosebite.

Vezi rapid o ofertă de preț la cântarele Tanita: CLICK AICI.

Display digital

Un cantar Tanita dispune de un display digital, unde sunt afisate greutatea, masa musculara, rating-ul fizic si celelalte caracteristici ale grasimii corporale.

Destinat verificarii sanatatii periodice

Cantarul Tanita este ideal pentru orice persoana care doreste sa-si monitorizeze sanatatea, avand posibilitatea sa-si controleze zilnic greutatea, varsta metabolica, grasimea corporala, masa musculara si osoasa.

Usor de depozitat

Un alt mare avantaj al unui cantar Tanita il reprezinta faptul ca are dimensiuni reduse, ceea ce ii permite o depozitare usoara, neocupand un spatiu prea mare in casa.

Utilizare facila

Un cantar Tanita se foloseste foarte simplu, iar setarile sunt usor de realizat, putand efectua masuratori pentru 5 persoane. De asemenea, rezultatele pot fi obtinute in diverse momente ale zilei.

Profită de Oferta actuală eMAG la cântarele Tanita: CLICK AICI.

Iti poti urmari dieta sau fitness-ul

Analiza corporala efectuata de catre un cantar Tanita iti permite sa iti urmaresti cu usurinta dieta ta zilnica sau programul de fitness.

Destinat intregii familii

Acest dispozitiv este ideal pentru intreaga familie, el putand memora datele corporale si greutatea pentru maximum 5 persoane. Se utilizeaza usor si rapid, cu doar o atingere.

Garantie de 3 ani

Un avantaj deosebit al acestui cantar Tanita il constituie garantia indelungata, de 3 ani, pe care putine alte produse din aceasta gama il ofera. Acest lucru iti garanteaza o folosire pe o perioada lunga de timp, fara grija defectarii.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la cântarele Tanita: CLICK AICI.

Masoara grasimea corporala

Cantarul corporal Tanita iti ofera foarte multe informatii privind sanatatea ta, cum ar fi greutatea, masa musculara, masa osoasa, musculara, rata metabolismului, varsta metabolica, grasimea viscerala si rating-ul personal.

Functii multiple

Acest cantar dispune de foarte multe functii, precum autorecunoasterea, Recall, modul atlet, invitat, plus memoria utilizatorilor.

Produs in Japonia

Cantarul Tanita este produs de firma omonima din Japonia, care este specializata in realizarea de aparatura medicala. Compania asiatica este lider mondial in domeniul cantarelor de precizie si al analizei compozitiei corporale.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele achizitionarii unui cantar Tanita. Spor la cumparaturi!

Cântare Tanita de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *