Cum alegi cel mai bun cantar alimentar?

cel mai bun cantar alimentarUn cantar alimentar este de real ajutor gospodinelor in bucatarie, ori de cate ori pregatesc diferite preparate. Cu ajutorul acestui dispozitiv electronic poti stabili cu exactitate toate cantitatile pe care trebuie sa le pui la o mancare sau o prajitura.

Astfel, un cantar alimentar este indispensabil din orice bucatarie, asigurand masurarea cu mare precizie de pana la 1 gram. Curatarea se poate face rapid, cu o simpla carpa umeda.

In magazine vei intalni diverse astfel de modele, insa este destul de dificil sa gasesti, cu rapiditate, unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care sigur iti va fi de ajutor pentru a alege cel mai bun cantar alimentar, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la cântarele alimentare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar alimentar in functie de capacitate?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui cantar alimentar il reprezinta capacitatea acestuia, care poate fi: de 1 – 5 kg, de 6 – 10 kg.

Cantar alimentar de 1 – 5 kg – acest model se intalneste frecvent in magazine, fiind foarte popular in randul gospodinelor, deoarece este practic, ocupand putin loc in bucatarie. Cu ajutorul acestuia, iti poti stabili cu exactitate gramajul ingredientelor pentru orice tip de reteta. Are afisaj electronic si o precizie foarte mare, de circa 1 gram. Functioneaza cu baterii tip AAA si are un pret accesibil.

Cantar alimentar de 6 – 10 kg – aparatul poate efectua masuratori de pana la 10 kg, avand un platan, pe care se pot aseza diverse produse sau ingrediente. Are un ecran LCD si posibilitatea cantaririi in doua unitati de masura: grame sau uncii. Tava are dimensiunile de 14,5 x 14,5 cm. Acestea sunt destinate in special pentru restaurante, fabrici de alimente.

Profită de Oferta actuală eMAG la cântarele alimentare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar alimentar in functie de tip?

Cantarele alimentare pot fi in functie de tip astfel: plate sau cu bol.

Cantar alimentar plat – este cel mai popular model in randul gospodinelor. In functie de preferinte poti alege un tip care sa iti satisfaca nevoile, din punct de vedere al capacitatii si al dimensiunilor. Exista cantare cu platan dreptunghiular sau rotund.

Cantar alimentar cu bol – acest aparat electrocasnic este prevazut cu un bol detasabil si usor de intretinut. Poate afisa greutatea alimentelor sau ingredientelor in diverse unitati, precum kg, grame, pound sau uncii. Permite memorarea cantitatilor cantarite.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la cântarele alimentare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar alimentar in functie de materialul platanului sau bolului?

Cantarele alimentare pot avea platanul sau bolul din diverse materiale, precum inox sau plastic.

Cantar alimentar cu platan/bol din plastic – poti alege in functie de preferinte sau nevoi, tipul aparatului, cu platan orizontal sau cu bol, ambele din plastic.

Cantar alimentar cu bol din inox – este un model prevazut cu un bol din inox, care asigura o igiena superioara, precum si o curatare usoara, dupa folosire.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun cantar alimentar. Spor la cumparaturi!

Cântare alimentare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *