Cum alegi un robot de bucatarie profesional?

robot de bucatarie profesionalUn robot de bucatarie este un dispozitiv care iti poate fi foarte util in prepararea mancarurilor. El este folosit pentru tocarea legumelor si fructelor, framantarea aluaturilor sau tocarea carnii.

Cu ajutorul unui robot de bucatarie se pot efectua foarte multe lucruri, care ajuta enorm o gospodina pentru a economisi timp si a pregati cu repeziciune diverse mancaruri.

In magazine, vei intalni numeroase tipuri de astfel de aparate, insa este destul de dificil sa alegi unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun robot de bucatarie, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la roboții de bucătărie profesionali: CLICK AICI.

Cum alegi un robot de bucatarie profesional in functie de capacitatea bolului?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui robot de bucatarie este capacitatea bolului, care poate fi de 1 – 1,7 l, de 2 – 3,5 l etc.

Robot de bucatarie cu bol de 1 – 1,7 litri – este un model standard, care poate fi folosit de catre o familie obisnuita. Are toate facilitatile, iar capacitatile satisfac o gospodarie. Spre exemplu, poate prelucra 500 de grame de patiserie, 400 de grame de aluat, 500 de grame de carne sau 0,6 litri de suc.

Robot de bucatarie cu bol de 2 – 3,5 litri – un astfel de aparat care are un bol de 3 litri are 10 accesorii si 31 de functii. Are o putere de 1.000 W si 6 trepte de viteza. Poate efectua feliere, razuire, maruntire, radere. Blenderul are capacitate de 2 litri si poate procesa orice tip de preparate.

Profită de Oferta actuală eMAG la roboții de bucătărie profesionali: CLICK AICI.

Cum alegi un robot de bucatarie profesional in functie de putere?

Robotii de bucatarie pot avea diverse puteri, cum ar fi: sub 500 W, de 500 – 1500 W, etc.

Robot de bucatarie pana la 1000 W – este un model clasic cu o putere mai mica, dar care este suficient pentru o familie obisnuita. El poate rade, felia, marunti, toca orice fel de carne. De asemenea, se pot bate albusurile de ou, framanta si omogeniza cremele. Are doua vase si accesorii multifunctionale, precum discuri de razuire, cuve si spatule.

Robot de bucatarie de 1000 – 1500 W – este aparatul cel mai bun de pe piata, cu o putere mai mare, capabil sa realizeze toate tipurile de procesari. Are capacitati mari pentru orice tip de functie, de la razuire, feliere pana la omogenizare. Are bol si blender cu capacitati sporite. Are un pret mai ridicat fata de modelele mai simple.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la roboții de bucătărie profesionali: CLICK AICI.

Cum alegi un robot de bucatarie profesional in functie de numarul de functii?

Robotii de bucatarie pot fi clasificati in functie de numarul de functii astfel: 2 – 10, 30 – 45.

Robot de bucatarie cu 2 – 10 functii – un model obisnuit care are 5 functii dispune de un bol de inox de 3,9 litri, un blender de 1,2 litri. Poate procesa rapid aluaturi pretentioase, in cantitati mari. Poate prepara un amestec de pana la 2,7 kg pentru prajituri si 1,9 kg de aluat. Are si dispozitive de feliere, razuire si maruntire.

Robot de bucatarie cu 30 – 45 functii – este cel mai bun aparat de pe piata, fiind multifunctional. El poate realiza taierea, felierea, framantarea aluatului si multe altele. Dispune de multe accesorii, precum un castron de 3,9 litri, blender de 1,5 litri. Este puternic avand o putere de 1.2000 W, putand prelua volume mari de alimente, fara probleme. Este prevazut cu viteze variabile.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona un robot de bucatarie profesional. Spor la cumparaturi!

Roboți de bucătărie profesionali de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *