Cum alegi cel mai bun bideu?

cel mai bun bideuUn bideu reprezinta un obiect sanitar care se monteaza in baie si este destinat spalarii zonelor intime, dupa folosirea toaletei. Acesta ajuta la mentinerea igienei personale de catre toti membri familiei.

Bideul este usor de instalat in baie, el fiind racordat la sursa de apa calda din casa sau apartament. Acest produs este foarte popular in tarile occidentale, patrunzand de ceva timp si in tara noastra, in locuintele personale.

Cu ajutorul jetului de apa de la bideu se curata in mod eficient partile intime, putandu-se folosi si sapun pentru aceasta operatiune.

In magazine exista numeroase modele de bideuri, avand diferite moduri de montare si de utilizare. Unele pot fi racordate direct la reteaua de apa calda, iar functiile pot fi setate cu ajutorul butoanelor.

Inainte de a merge in magazine pentru a gasi un bideu adecvat, trebuie sa urmezi niste pasi obligatorii.

In primul rand, trebuie sa verifici daca exista spatiul necesar montarii bideului in baie sau poti opta pentru varianta instalarii unui vas de toaleta cu bideu incorporat. Apoi, poti stabili dimensiunile estimative corespunzatoare spatiului din baie.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun bideu, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la bideuri: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun bideu in functie de tipul acestuia?

Pe piata exista doua tipuri de bideuri pentru baie: clasice si electrice.

Un bideu clasic este acel obiect sanitar (indiferent daca este de sine statator sau incorporat in vasul de toaleta) care se racordeaza doar la sursa de apa calda si care este prevazut cu un robinet, care poate fi actionat manual.

Un bideu electric, in schimb, se conecteaza atat la sursa de energie electrica, cat si la cea de apa rece din locuinta. Acest model are si functia de incalzire a apei, fiind un produs mai scump decat cel clasic.

Profită de Reducerile actuale eMAG la bideuri: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun bideu in functie de modelul acestuia?

In functie de model, un bideu poate fi: independent sau incorporat in vasul de toaleta.

Un bideu independent se monteaza separat de WC, in preajma acestuia, fiind stilul clasic, perfect utilizabil de catre toti membri familiei.

Un bideu incorporat in vasul de toaleta este un obiect sanitar mai scump, dar are avantajul ca face economie de spatiu in baie. Practic, in loc sa folosesti un vas de WC si un bideu separat, ai varianta utilizarii unui singur corp.

Vezi cele mai populare bideuri de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun bideu in functie de tipul montarii?

In functie de felul montarii exista doua tipuri de bideuri: cu instalare pe podea sau suspendate.

Un bideu montat pe podea este varianta cea mai des intalnita, fiind mai usor de instalat.

Un bideu suspendat  necesita montarea lui pe perete, avand si un cadru de fixare incorporat, atunci cand il achizitionezi de la magazine. Produsul este mai scump decat unul clasic, instalat pe podeaua baii.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun bideu. Spor la cumparaturi!

Bideuri de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *