Cum alegi cel mai bun rezervor WC?

cel mai bun rezervor WCUn rezervor WC este un obiect care poate sa iti dea batai de cap la baie, iar alegerea lui poate fi destul de dificila. In cazul in care instalatia sanitara ti s-a defectat sau doresti sa o schimbi cu una mai performanta, atunci este esential sa achizitionezi un rezervor WC nou.

Este necesar sa optezi pentru un obiect de calitate, cu o siguranta sporita in functionare si cu aspect estetic atragator. Cand te-ai hotarat sa achizitionezi un rezervor WC pentru baie este bine sa te gandesti la caracteristicile acestuia, dar si de rezistenta sa in timp.

Pentru asta va trebuie sa te decizi asupra mai multor lucruri legate de acest obiect atat de necesar in baie. Trebuie sa vezi ce sistem ti se potriveste, sa alegi mecanismul de declansare al apei, sa verifici compatibilitatea rezervorului WC cu conductele din baie si nu in ultimul rand sa tii cont de pretul acestuia.

Inainte de a merge in magazine sa cumperi un rezervor WC este recomandat sa urmezi cativa pasi obligatorii. Ar fi util sa ceri sfatul unui instalator, care te poate indruma si iti va indica toate optiunile posibile privind modelul si solutiile posibile din punct de vedere tehnic.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun rezervor WC pentru baie, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la rezervoarele de WC: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun rezervor WC in functie de tipul acestuia?

Pe piata exista mai multe tipuri de rezervoare WC: montate la inaltime, la semiinaltime si direct pe vasul de toaleta.

Un rezervor WC montat la inaltime reprezinta cea mai veche metoda folosita la baie. Acest model are avantaje si dezavantaje. Dintre beneficii, mentionam faptul ca presiunea apei care ajunge in vasul de toaleta este mai mare fata de celelalte variante, asigurand o spalare eficienta.

Insa, acest model nu este foarte fiabil, iar accesul la clopotul din rezervor este extrem de dificil, in cazul unei defectiuni.

Un rezervor WC montat la semiinaltime este o varianta mai buna, are un mecanism simplu, este mult mai rezistent in timp si usor de inlocuit sau reparat.

Un rezervor WC montat pe vasul de toaleta este, dupa parerea specilaistilor, cea mai buna metoda folosita la baie. Acesta nu necesita lucrari suplimentare de montaj pe perete si nu ocupa prea mult spatiu. Este eficient si simplu de folosit.

Profită de Reducerile actuale eMAG la rezervoarele de WC: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun rezervor WC in functie de capacitatea acestuia?

In general, capacitatea unui rezervor WC pentru a asigura o curatire eficienta a vasului de toaleta este cuprinsa intre 6 si 10 litri.

De aceea, in functie de tipul de rezervor WC ales, trebuie sa optezi si pentru volumul de apa dislocat.

Este recomandat ca volumul de apa sa fie mai mare pentru a oferi o capacitate sporita de curatire, una igienica si eficienta.

Specialistii recomanda, in genral, o capacitate de 9-10 litri, un volum adecvat pentru un astfel de sistem.

Vezi cele mai populare rezervoare de WC de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun rezervor WC in functie de materialul acestuia?

Pe piata exista diverse modele de rezervoare WC confectionate din: fonta, ceramica si plastic (ABS).

Un rezervor WC din fonta are avantajul ca este rezistent in timp, dar este destul de greu, necesitand o buna prindere in perete.

Un rezervor WC din plastic este mult mai modern, mai practic si avand un pret mai mic. Insa, materialul este casabil si se poatre deteriora in timp.

Un rezervor WC din ceramica reprezinta cea mai buna varianta, fiind foarte rezistent in timp, usor de intretinut si dand un aspect de lux baii. Singurul dezavantaj ar fi pretul, care este cel mai mare dintre toate modelele.

Acum putem spune ca esti pragatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun rezervor wc. Spor la cumparaturi!

Rezervoare WC de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *