Cum aleg cele mai bune teste de ovulatie?

cele mai bune teste de ovulatieUn test de ovulatie reprezinta un mijloc rapid prin care femeile pot afla zilele cele mai fertile din luna, practic perioada cand sansele de a ramane gravide sunt mai mari. Pentru un cuplu care isi doreste sa aiba copii, acest produs este ideal pentru a gasi momentul propice pentru a se produce fecundarea.

Testele de ovulatie sau de fertilitate au o precizie mai mare de 99%, acestea putand identifica momentul oportun pentru intretinerea relatiilor sexuale, astfel incat sa fie posibila o sarcina.

Chiar daca niciunul dintre partenerii unui cuplu nu sufera de infertilitate, totusi pot aparea situatii in care incercarile de a avea un copil nu reusesc de la inceput. O femeie isi doreste foarte mult sa devina mama, iar un test de ovulatie ii poate fi de mare ajutor.

Trebuie specificat faptul ca o sarcina incepe odata cu eliberarea unui ovul din ovar, care a ajuns la maturitate. Acesta supravietuieste o perioada scurta, intre 12 si 48 de ore, dar dupa fertilizare el este implantat in peretele uterin, dupa 6-12 zile.

Testele de ovulatie se pot utiliza foarte usor, ele depistand prezenta hormonului luteinizat (LH) in urina, dupa ce aceasta a fost colectata intr-un vas curat si uscat.

Cum se face interpretarea testului de ovulatie clasic? Dupa introducerea testerului in urina timp de cateva secunde, la circa 5-10 minute, el poate arata un rezultat pozitiv, in cazul in care vor aparea doua liniute de culoare rosie si unul negativ, cand este depistata o singura liniuta rosie.

Este bine de stiut faptul ca un test nu iti poate spune ca vei ovula, ci doar ca exista sansa ca in urmatoarele 24 de ore procesul sa fie posibil.

Pentru a gasi varianta adecvata a unui test de ovulatie, este bine sa cunosti anumite caracteristici ale acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune teste de ovulatie, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la testele de ovulație: CLICK AICI.

Cum aleg cele mai bune teste de ovulatie in functie de tipul mostrei?

Pe piata exista doua tipuri de teste de ovulatie, in functie de tipul mostrei testate: urina si saliva.

Un test de ovulatie pe baza de urina este usor de realizat, iar rezultatele sunt obtinute in cateva minute.

Un test de ovulatie pe baza de saliva este mult mai scump decat unul clasic. Acesta se efectueaza cu ajutorul unui dispozitiv fiabil, precis si igienic, el putand realiza 50.000 de utilizari.

Profită de oferta actuală eMAG la testele de ovulație: CLICK AICI.

Cum aleg cele mai bune teste de ovulatie in functie de tipul acestora?

Testele de ovulatie pot fi de doua tipuri, in functie de modul de prezentare: clasice si digitale.

Un test de ovulatie clasic este un produs conventional ieftin, putandu-se achizitiona unul singur sau un set de 5 bucati, din farmacii sau magazinele de specialitate.

Un test de ovulatie digital este un aparat prevazut cu un betisor de testare, un suport si un afisaj, unde este indicat rezultatul. Produsul este mai scump decat cel clasic.

Acum putem spune ca esti pregatita pentru a-ti achizitiona cele mai bune teste de ovulatie. Spor la cumparaturi!

Teste de ovulație de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *