Cum alegi cel mai bun avizier?

cel mai bun avizierUn avizier este un panou foarte util atunci cand ai nevoie de un afisaj acasa, intr-un spatiu comercial, tehnic, la scoala sau la birou. Obiectul este destul de popular, oriunde te-ai duce, pe strada sau in interiorul cladirilor.

Fara indoiala, un avizier poate avea un impact deosebit prin afisajul sau, indiferent daca vorbim de un spatiu de birouri, comercial sau educational.

Pe piata, vei intalni numeroase astfel de produse, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, in randurile de mai jos am realizat un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun avizier, potrivit pentru tine.

Avizier la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun avizier in functie de material?

Avizierele pot fi de mai multe feluri in functie de materialul acestora: din pal, pluta, magnetice etc.

Avizier din pal – acest model poate fi unul cu usi din sticla si cu rame de lemn, avand si o incuietoare tip yala. Spatiul de afisaj este unul mare, el fiind indicat la blocuri, firme, spatii comerciale, birouri, sali de sport, fitness etc. Este foarte rezistent in timp, iar montajul se realizeaza cu ajutorul unor holsuruburi. Pozitionarea este recomandata intr-o incapere sau zona fara umezeala sau intemperii.

Avizier din pluta – este un panou de afisaj, cu cadru metalic, care poate fi folosit in ateliere, proiectare, in invatamant, scoli, gradinite, firme, spatii comerciale. Colile de hartie, fotografiile se pot fixa simplu cu ajutorul unor ace cu gamalie, care se infig usor in pluta avizierului. Poate fi montat pe perete foarte usor.

Avizier magnetic – acest model este ideal atat pentru interior, cat si pentru exterior. El se poate lipi pe orice suprafata metalica, avand o rama solida. Se pot afisa pe el orice fotomontaj, coli de hartie sau poze. Poate avea diverse intrebuintari, in domeniul tehnic, in invatamant, dar si in comert, restaurante, hoteluri, birouri, cladiri de locuinte etc.

Avizier la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun avizier in functie de utilitate?

Avizierele pot fi de doua feluri in functie de utilitate, astfel: de interior sau de exterior.

Avizier de interior – acest model poate fi standard sau inchis, cu ajutorul unor usi din sticla, in functie de necesitati. Fixarea se poate face cu ajutorul unor cuie, holsuruburi sau cleme de fixare. De asemenea, exista si varianta magnetica, dar aceasta este recomandata acolo unde panoul poate fi lipit pe o suprafata metalica.

Afisajul colilor de hartie, fotografiilor, desenelor se poate face prin diferite metode: cu scotch, ace cu gamalie, lipici etc.

Avizier de exterior – acest panou poate fi montat in afara incaperilor, pe holuri, la intrarea in cladirile de birouri, firme, spatii comerciale, hale de productie. Este de preferat un panou inchis, prevazut cu usi din sticla si yala.

Avizier la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun avizier in functie de dimensiuni?

Fara indoiala, un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui avizier il reprezinta dimensiunile acestuia.

Daca preferi un panou vertical, atunci poti opta spre exemplu pe unul cu dimensiunile 515 x 1005 mm, foarte spatios.

In cazul in care iti doresti unul cu usi, orizontal, atunci poti alege un model cu urmatoarele dimensiuni: 1500 x 900 x 100 mm.

Avizier la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *