Cum alegi cea mai bun banda magnetica?

cea mai buna banda magneticaBanda magnetica este practic un material confectionat din cauciuc flexibil, care are proprietatea de a adera foarte usor pe suprafetele metalice. Aceasta folie dispune de o parte adeziva, pe care se pot lipi obiecte confectionate din diverse materiale, precum plastic, hartie, sticla, lemn, carton, fotografii.

Este bine de stiut faptul ca o banda magnetica poate fi taiata foarte usor cu foarfeca, se indoaie, se gaureste. Ea se foloseste in diferite domenii, precum industria de jucarii, decoratiuni, aplicatii tehnice, afisaje.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, insa nu este foarte usor sa gasesti unul adecvat pentru proiectul tau.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta, in mod sigur, sa alegi cea mai buna banda magnetica, potrivita pentru tine.

Bandă magnetică la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai bun banda magnetica in functie de grosime?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unei benzi magnetice il constituie grosimea, care poate fi de: 0,3mm, 0,5 mm, 0,6 mm, 0,7 mm, 0,9 mm, 1,5 mm, 2 mm.

Banda magnetica cu grosime de 0,3 – 0,7 mm – aceasta folie este indicata in cazul unor aplicatii nepermanante atat de interior, cat si de exterior. Poate fi utilizata pentru materiale demonstrative, produse decorative, aplicatii tehnice, diverse afisaje, expuneri, fotografii, magneti de frigider etc.

Banda magnetica cu grosime de 0,9 – 1,5 mm – este recomandata pentru interior si exterior, atunci cand se realizeaza o inscriptionare directa, spre exemplu reclama pe masini, semne pentru depozite, afisarea cursului valutar, meniuri, jocuri, etc.

Bandă magnetică la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai bun banda magnetica in functie de latime?

Banda magnetica poate fi de mai multe feluri in functie de latime, astfel: 10 mm, 15 mm, 20 mm, 30 mm, 50 mm, 60 mm etc.

Banda magnetica cu latime de 10 – 30 mm – acest model asigura o aderenta foarte buna pe o suprafata metalica. Aceasta are o fata magnetica si una autoadeziva pe care se pot lipi diferite obiecte din plastic, sticla, lemn sau fotografii. Este utilizata pentru articole de decoratie, sisteme de inchidere pentru agende.

Banda magnetica cu latime de 50 – 60 mm – este un cauciuc flexibil care se lipeste perfect pe orice suprafete metalice. Pe partea autoadeziva se pot realiza diferite montaje decorative, magneti de frigider, calendare, fotografii, obiecte artistice. Avand o latime mai mare, acest model poate avea diverse aplicatii in domeniul papetariei, jucariilor, produselor pentru copii, auto.

Bandă magnetică la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cea mai bun banda magnetica in functie de culoare?

Pentru a alege o banda magnetica trebuie sa tii seama si de culoarea acesteia, in functie de necesitatile si proiectele tale, care poate fi: neagra, albastra, rosie, mov, galbena etc.

Banda magnetica neagra – acest produs este cel mai popular si mai raspandit in toata lumea, deoarece ofera un foarte bun contrast, atunci cand se aplica diverse obiecte din plastic, sticla, decoratiuni, scoici pe partea adeziva.  

Banda magnetica albastra – este un produs care se preteaza pentru peisaje marine, amintiri de la plaja, dar si imagini care simbolizeaza cerul cu soare sau stele, dupa preferinte. Se pot confectiona diferite obiecte decorative, magneti de frigider, jucarii.

Bandă magnetică la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *