Cele mai calitative switch-uri KVM de pe eMAG

switch kvm emag1. Switch KVM 41UA HOPE R, 4 porturi, USB 2.0 A + USB 2.0 B + VGA

Suporta rezolutii video pana la 1920 x 1440

Switch-ul KVM 41UA HOPE R este un switch KVM mic si compact special conceput pentru intrebuintare profesionala sau personala. Va ajuta sa controlati patru calculatoare, cu un singur monitor, tastatura, mouse sau imprimanta. Suporta push button si auto scan. Simuleaza prezenta mouseului si a tastaturii pentru a porni toate calculatoare simultan. Functia Hot Plug permite conectarea/deconectarea PC-urilor cand sunt pornite de la switch-ul KVM.

KVM 41UA HOPE R are 3 conectori USB A mama, 4 conectori USB B mama pentru mouse, tastatura sau imprimanta si 5 conectori VGA pentru video.

Este un dispozitiv 100% plug and play, nu are nevoie de alimentare sau software.

Switch-ul KVM 41UA HOPE R este solutia ideala, daca aveti de controlat patru calculatoare si doriti sa economisiti bani si spatiu.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

2. Switch KVM VGA, 4 porturi, USB 2.0, Negru

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *