Cum alegi cea mai buna butelie de camping?

cea mai buna butelie de campingO butelie de camping este foarte utila atunci cand te deplasezi la munte si iti stabilesti tabara la cort, in mijlocul naturii. Aceasta te ajuta, impreuna cu un arzator, sa iti pregatesti mancarea rapid si cu o investitie destul de mica.

Este bine de stiut faptul ca o butelie de camping se incarca la statiile GPL, de oriunde din tara, ea neavand nevoie de reductie pentru aceasta operatiune. Ea are filet normal, iar la ea se poate atasa un ceas de butelie si cu un arzator separat.

De asemenea, pentru cei care doresc sa achizitioneze o butelie de camping pentru voiaj, este esential de cunoscut faptul ca obiectul se gaseste in magazine in stare goala, fara gaz.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand doresti sa iei o butelie de camping, este acela de a avea acasa sau de a cumpara in acelasi timp si un arzator compatibil cu aceasta.

Nu toate arzatoarele se potrivesc la orice butelie de camping. Este recomandat sa achizitionezi un set complet, care include o butelie de voiaj si un arzator.

Un factor util la alegerea unei butelii de camping il reprezinta si dimensiunea si greutatea acesteia, caracteristici care nu trebuie sa fie o povara pentru tine, cand te mergi sa te relaxezi la munte sau la mare.

Inainte de a merge in magazine sa gasesti o butelie de camping adecvata, este recomandatr sa stii anumite caracteristici ale acesteia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna butelie de camping, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la buteliile de camping: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna butelie de camping in functie de capacitatea de gaz?

O butelie de camping poate fi de mai multe tipuri, in functie de capacitatea de gaz: 3L, 5L si 8L. Fara indoiala, o capacitate mai mare a recipientului te ajuta sa il folosesti o perioada mai lunga de timp.

Butelie de camping de 3L – recipientul poate inmagazina doar 2 litri de gaz metan, iar dimensiunile sunt: inaltimea de 29 cm, iar diametrul de 21,5 cm.

Butelie de camping de 5L – acest model poate fi umplut cu 4 litri de gaz, iar arzatorul ceramic poate fi de mai multe tipuri, cu puteri diferite.

Butelie de camping de 8 L – in ea se pot incarca doar 8 litri de gaz, avand urmatoarele dimensiuni: inaltimea de 44,5 cm, diametrul de 21,5 cm, iar greutatea de 3,5 kg (goala).

Profită de oferta actuală eMAG la buteliile de camping: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna butelie de camping in functie de puterea acesteia?

Pe piata puteti gasi diverse tipuri de butelii de camping, in functie de puterea acesteia. Astfel, exista modele care au puteri de 1.500 W, 3.000 W si chiar 3.500 W.

O putere mai mare te ajuta sa prepari sau sa incalzesti mai repede mancarea.

In functie de preferintele tale, poti alege modelul adecvat pentru tine si familia ta.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna butelie camping. Spor la cumparaturi!

Butelii de camping de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *