Cum alegi cel mai bun aparat foto instant?

cel mai bun aparat foto instantUn aparat foto instant iti poate aduce satisfactia realizarii unor imagini in doar cateva minute, el avand marele avantaj ca incorporeaza si hartie fotografica. Astfel procesul de obtinere al pozelor se face rapid, fara a mai fi nevoie de a merge la un studio.

Acest tip de aparat foto instant dispune de o tehnologie fara cerneala numita ZINK (Zero Ink), care permite imprimarea fotografiilor de inalta calitate pe loc, in doar 90 de secunde.

In plus, dispozitivul iti permite sa adaugi fotografiilor diverse rame, filtre sau stickere digitale. Pozele pot fi in format 2 x 3 inchi sau 3 x 4 inchi, in functie de tipul aparatului.

Pe piata exista numeroase modele de aparate foto instant, de aceea a gasi unul adecvat, este destul de dificil.

Ca un ajutor pentru tine, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aparat foto instant, potrivit pentru necesitatile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele foto instant: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat foto instant in functie de tipul acestuia?

Aparatele foto instant pot fi: analogice si digitale.

Tipul clasic are blitz automat, iar fotografiile pot fi obtinute, pe hartie, imediat dupa ce le-ai realizat. Acestea pot fi de marimea unei carti de vizita, spre exemplu 46 x 62 mm. Acest model nu dispune de un card de memorie.

Aparatul foto instant digital ofera in plus fata de modelul clasic si un card de memorie, unde sunt stocate imaginile, ele putand fi apoi transferate pe calculator sau smartphone.

Profită de Reducerile actuale eMAG la aparatele foto instant: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat foto instant in functie de formatul video?

Aparatele foto instant pot inregistra si imagini video, unele in format HD Ready, altele in Full HD.

Aparat foto instant cu rezolutie HD – acest model poate realiza pe langa fotografiile de inalta rezolutie de 4896 x 3672 pixeli si inregistrare video cu rezolutie HD Ready, adica 1280 x 720 pixeli.

Aparat foto instant cu rezolutie Full HD – dispozitivul este unul mai performant, asigurand un zoom optic foarte bun de 50x si realizarea unor poze cu detalii extraordinare. Poate inregistra imagini video in format Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Vezi toate aparatele foto instant de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat foto instant in functie de rezolutia senzorului?

Aparatele foto instant pot fi dotate cu senzori care au diverse rezolutii, de la 10 MP si pana la 20 MP.

Aparat foto instant cu rezolutie de 10 MP – este cel intalnit model in magazine, el putand captura imagini de foarte buna calitate.

Aparat foto instant cu rezolutie de 14-16 MP – daca iti doresti un dispozitiv cu o rezolutie mai buna, poti apela la un astfel de model.

Aparat foto instant cu rezolutie de 20 MP – este cel mai bun de pe piata, oferind o calitate superioara a imaginilor si detaliilor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat foto instant. Spor la cumparaturi!

Aparate foto instant de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

Sau poate te intereseaza un al articole din categoria APARATE FOTO.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *