Cum alegi cel mai bun aparat de gogosi?

cel mai bun aparat de gogosiUn aparat de gogosi este un dispozitiv care poate produce astfel de delicatese, in mod automat, dupa introducerea formelor de aluat. Acesta poate fi foarte util intr-o locuinta, unde gospodinele pot realiza diverse sortimente de gogosi, atat de apreciate de copii, dar si de romani, in general.

Poti obtine in doar 5 minute aceste produse delicioase, folosind un aparat de gogosi, care face parte din categoria dispozitivelor electrocasnice mici.

In magazine, vei intalni diverse modele, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aparat de gogosi, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele de gogoși: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de gogosi in functie de tip?

Aparatele de facut gogosi pot fi in functie de tip de doua feluri: de uz casnic sau industrial.

Aparat de gogosi de uz casnic – acest model dispune de posibilitatea coacerii a 7-12 gogosi, in acelasi timp. Dispozitivul este prevazut cu niste orificii, in care se pun formele de aluat. Suprafata de copt este neaderenta, evitand lipirea. Are doua lampi de control si o protectie la supraincalzire.

Aparat de gogosi de uz industrial – este o masina complet automata si poate produce sute de gogosi pe ora, avand o capacitate sporita. Se poate alege un model destinat coacerii unor gogosi mari, medii sau mici. Are o banda rulanta, unde gogosile se coc, iar in final acestea sunt puse, in mod automat intr-o cuva.

Profită de Oferta actuală eMAG la aparatele de gogoși: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de gogosi in functie de putere?

Aparatele de gogosi pot fi in functie de putere de mai multe feluri: de 700 – 1000 W sau de 4000 W.

Aparat de gogosi de 700 – 1200 W – dispozitivul este destinat pentru acasa, avand o capacitate redusa de coacere, de 5-12 bucati, concomitent. Este foarte practic, avand o buna stabilitate si un consum redus de energie electrica. Poate fi asezat, fara probleme, pe blatul din bucatarie.

Aparat de gogosi de 4000 W – un astfel de model automat este destinat pentru uz industrial, fiind realizat din otel inox. Capacitatea de aluat poate fi 8 litri, iar intreg aparatul are o greutate de 61 de kg. Are un randament ridicat, fata de modelul standard. Se monteaza doar in spatii de productie special amenajate.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aparatele de gogoși: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de gogosi in functie de capacitatea de procesare?

Aparatele de gogosi pot fi clasificate, in functie de capacitatea de procesare, astfel: 5-12 bucati concomitent si intre 400 si 600 de bucati pe ora.

Aparat de gogosi cu capacitate de 5 – 12 bucati – acest model este unul foarte util, in orice bucatarie. Coacerea se realizeaza foarte repede, putandu-se obtine gogosi cu diametrul de 5- 6 cm. Dispozitivul este usor, avand doar 1,6 kg, putandu-se amplasa fara probleme pe blat.

Aparat de gogosi cu capacitate de 400 – 600 bucati – este un dispozitiv complet automat, de mare capacitate, de uz industrial. Poate fi montat in centre comerciale, fabrici etc.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat de gogosi. Spor la cumparaturi!

Aparate de gogoși de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *