Cum alegi cel mai bun aparat de cafea?

cel mai bun aparat de cafeaUn aparat de cafea a devenit un dispozitiv foarte popular in randul utilizatorilor, deoarece are avantajul ca iti poate oferi o licoare savuroasa, in doar cateva zeci de secunde.

Este ideal sa iti bei cafeaua dimineata dupa ce ai apasat doar pe un buton, al aparatului din bucatarie. Nu mai ai nevoie sa pierzi timpul cu rasnitul cafelei, cu fierberea apei sau cu adaugarea zaharului.

Totul se face automat si rapid cu ajutorul unui aparat de cafea. In magazine, vei intalni numeroase modele, insa este destul de greu de gasit unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aparat de cafea, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele de cafea: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de cafea in functie de tip?

Aparatele de cafea pot fi de doua feluri: manuale sau automate.

Aparat de cafea manual – acest model poate fi unul cu capsule sau cu cafea macinata, folosit pentru acasa sau pentru birouri mai mici. Este usor de utilizat si are un pret accesibil. Spre exemplu, un model are o putere de 1200 W si o greutate redusa de doar 4 kg.

Aparat de cafea automat – este un produs care are inclusa si o rasnita, astfel ca intreg procesul de obtinere a cafelei este unul rapid. Acest dispozitiv ofera o licoare proaspata, avand un rezervor de apa mare, de 1,8 litri, dar si un recipient pentru lapte. Are o putere sporita de 1400-1500 W, dar si un pret mai ridicat fata de modelele manuale. Este ideal pentru o familie mai numeroasa sau pentru un birou cu multi salariati.

Profită de Oferta actuală eMAG la aparatele de cafea: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de cafea in functie tipul alimentarii?

Aparatele pot fi in functie de tipul alimentarii de mai multe tipuri, astfel: cu cafea boabe, cu cafea macinata sau cu capsule.

Aparat cu cafea boabe – acest model este prevazut cu un rezervor pentru boabele de cafea, precum si cu o rasnita cu mai multe nivele de putere. De regula, rezervoul de boabe poate avea 200-300 de grame, iar cel de apa de 1,5 – 1,8 litri.

Aparat cu cafea macinata – este dispozitivul manual, care utilizeaza doar cafeaua macinata. Are un pret accesibil si dispune de un dispozitiv de spumare.

Aparat de cafea cu capsule – este un model care foloseste doar capsule de cafea, iar procesul este unul foarte rapid. Aparatul este unul mic si incape in spatii reduse din bucatarie.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aparatele de cafea: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de cafea in functie de tipul de bautura?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui aparat de cafea il reprezinta tipul de bautura preparat.

Acesta poate fi: cafea clasica, expresso, cappuccino, latte macchiato, ceai etc.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat de cafea. Spor la cumparaturi!

Aparate de cafea de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *