Cum alegi cel mai bun suport de umerase?

cel mai bun suport de umeraseUn suport de umerase este un obiect foarte folositor in orice locuinta, indiferent daca este vorba de un apartament sau de o casa. De multe ori, aranjarea hainelor in sifoniere iti poate da batai de cap, de aceea este recomandat sa apelezi la un suport de umerase.

Folosind un suport de umerase poti dispune de mai multe variante de asezare pentru bluze, camasi, pantaloni, geci sau paltoane.

In magazine poti intalni numeroase astfel de modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun suport de umerase, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la suportul de umerașe: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de umerase in functie de tip?

Suporturile de umerase pot fi in functie de tip de doua feluri: simple si duble.

Suport de umerase simplu – acest model este unul clasic, simplu, fiind foarte util pentru aranjarea hainelor. Spre exemplu, un suport cu o inaltime de 160 cm si o lungime de 85 cm, poate suporta pana la 10 kg. Are un pret accesbil

Suport de umerase dublu – produsul este mai bun deoarece asigura punerea a mai multor haine, pe cele doua bare, care pot fi reglabile pe inaltime. La un model cu inaltimea de 168 cm si lungimea de 94 cm poate suporta pana la o greutate de 15-20 kg.

Profită de Oferta actuală eMAG la suportul de umerașe: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de umerase in functie de model?

Suporturile de umerase pot fi in functie de model: fixe si mobile.

Suport de umerase fix – acest model are doua bare fixe la baza, el putand fi asezat in hol sau dormitor. Dar poate fi folosit si in magazine sau birou. Este fabricat din metal si permite ajustarea pe inaltime. Se pot aranja diferite articole de imbracaminte, precum pantaloni, rochii, geci, bluze etc.

Suport de umerase mobil – este un produs care asigura mobilitatea rapida dintr-un loc intr-altul, deoarece dispune de patru rotite. Este practic si usor de deplasat, avand si posibilitatea reglarii pe inaltime, dupa necesitati.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la suportul de umerașe: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de umerase in functie de material?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui suport de umerase il reprezinta materialul acestuia, care poate fi de: metal, plastic, lemn etc.

Suport de umerase din metal – acest model este cel mai bun, fiind foarte rezistent. El este confectionat din otel cromat, conferindu-i multa stabilitate si o durabilitate foarte mare in timp. Are un aspect placut si se poate manevra usor. Poate suporta o greutate maxima de 50 de kg.

Suport de umerase din plastic – are o greutate mai mica fata de modelele de metal, fiind mai usor de mutat, acolo unde este nevoie, in hol, in balcon sau in dormitor. Insa este mai putin rezistent fata de cel din otel.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun suport de umerase. Spor la cumparaturi!

Suport de umerașe de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *