Cum alegi cel mai bun amplificator de semnal GSM?

amplificator-semnal-gsmAtunci cand nu poti accesa reteaua la telefon, cand te afli intr-o zona rurala sau intr-o casa, este recomandat sa montezi un amplificator de semnal GSM, care te poate scoate din incurcatura.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei a aparut si un dispozitiv denumit amplificator de semnal GSM, care permite cresterea calitatii convorbirilor telefonice, a vitezei de internet sau a transmisiilor de date.

Pe piata, vei intalni diverse astfel de dispozitive, dar este destul de complicat sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun amplificator de semnal GSM, potrivit pentru tine.

Un amplificator de semnal GSM la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun amplificator de semnal GSM in functie de retea?

Amplificatoarele de semnal GSM pot fi de mai multe feluri in functie de retea, astfel: pentru 2G / 3G / 4G, etc.

Amplificator GSM pentru retea 3G – acest model este destinat pentru case, vile care sunt situate departe de releul furnizorului de telefonie sau in cladiri cu ziduri groase, subsoluri din interior unde nu exista semnal GSM. Acesta functioneaza pe frecventa de 900 MHz, o banda comuna tuturor operatorilor de telefonie, amplificand semnalul si distribuindu-l cu ajutorul celor doua antene, una de exterior si una de interior. Are un pret accesibil.  

Amplicator GSM pentru retea 2G/3G/4G – este un model mai avansat care dispune de toate frecventele folosite de operatorii de telefonie de la noi din tara. Spre exemplu, pentru 2G – 900, 1800 MHz, 3G – 900, 2100, 4G – 800, 1800, 2600 MHz. Este recomandat ca suprafata de distribuire a semnalului sa fie fara obstacole. Este foarte util pentru zonele cu semnal slab sau cu o frecventa redusa.    

Un amplificator de semnal GSM la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Cum alegi cel mai bun amplificator de semnal GSM in functie de benzile de frecventa?

Amplificatoarele de semnal GSM pot fi de mai multe feluri in functie de benzile de frecventa, astfel: 900 MHz, 2100 MHz, 2100 / 2600 MHz etc.

Amplificator de semnal GSM pentru 900 MHz – acest model este conceput pentru reteaua 3G, in cazul unor zone fara semnal sau unul slab, dar si in cazul unor cladiri unde acesta este inaccesibil.(de telefonie sau internet). Cu ajutorul acestuia creste calitatea sunetului in convorbirile telefonice, dar si viteza de internet sau a transmisiilor de date.

Amplicator de semnal GSM pentru 2100 MHz – este folosit in cazul retelei 3G, pentru amplifcarea semnalului de telefonie si internet in zonele care sunt situate departe de emitatoarele furnizorilor de comunicatii. Se poate folosi la case, vile, cabane sau cladiri de birouri, industriale sau comerciale.

Amplificator de semnal GSM pentru 2100 / 2600 MHz – acest model este unul avansat din punct de vedere tehnolohgic, el lucrand pe toate frecventele operatorilor de telefonie mobila din Romania. Este recomandat pentru cladiri cu pereti grosi, zone joase, tuneluri, constructii metalice, zone rurale sau la distante mari de emitatoare. Este cea mai buna solutie pentru acoperirea cu semnal a unor zone sau spatii unde acesta lipseste sau este foarte slab. Acesta se foloseste pentru routere, modem-uri, smartphone-uri.

Un amplificator de semnal GSM la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *