Cel mai bun serviciu de montaj camere de supraveghere video

montaj-camera-videoAtunci cand ai nevoie de un serviciu de montaj camere de supraveghere video este necesar sa cunosti anumite lucruri legate de acest aspect. Astfel, inainte de a contacta o asemenea firma este necesar sa stii ce lucrari ai nevoie, pentru a gasi varianta ideala.

Astfel, un astfel de serviciu de montaj camere de supraveghere video are in portofoliu mai multe tipuri de lucrari pe care le poate executa, la cerere, cum ar fi: consultanta pentru alegerea sistemului de supraveghere, realizarea unui plan de lucru, sfaturi pentru montajul camerelor video, a DVR-ului, dar si efectuarea probelor de functionare.

Pentru a gasi cel mai bun serviciu de montaj camere de supraveghere video, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta, in mod sigur.

Camere de supraveghere video la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Consultanta pentru alegerea sistemului de supraveghere video

Daca ai cunostinte despre sistemul de supraveghere video sau l-ai folosit si in alte imprejurari, atunci il poti achizitiona din magazinele de specialitate.

Pentru asta, iti recomandam sa alegi numarul de camere video, care pot fi 2, 4, 8 sau mai multe in functie de necesitatile tale. De asemenea, este necesar de un recorder DVR, pentru redarea si stocarea imaginilor.

Acest dispozitiv poate dispune de o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 de pixeli si redarea sincrona pe 4 canale.

In cazul in care nu te pricepi sa achizitionezi un sistem de supraveghere video potrivit, atunci este recomandat sa apelezi la o firma autorizata, care iti ofera consultanta pentru alegerea unui kit adecvat.

Realizarea unui plan

Serviciul de montaj camere de supraveghere video va ajuta sa faceti un plan pentru instalarea acestui kit, stabilirea unor repere, alegerea unui tip de cablu, a pozitiei recorder-ului DVR si a camerelor.

Camere de supraveghere video la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

Instalarea camerelor de supraveghere video

Serviciul de montaj camere de supraveghere iti va asigura instalarea camerelor video la o inaltime de maximum 3 metri si va efectua proba de functionare a sistemului.

De asemenea, firma va realiza programarea acestuia si iti va explica cum functioneaza.

Pentru interior, este recomandat sa se monteze camerele video in colturile incaperilor, deasupra caselor de marcat, a birourilor, in functie de necesitati.

In exterior, camerele video se instaleaza in functie de zona de monitorizat, la inaltime, pe pereti, sub streasina, oriunde este necesar.

Montajul si configurarea DVR

Astfel, serviciul de montaj camere de supraveghere video va stabili impreuna cu tine, locul unde vor fi pozitionate unitatea de inregistrare DVR si sursa de alimentare.

Acolo, vor fi trase toate cablurile de la camerele video si se vor efetua legaturile la DVR, precum si la priza de curent. Aceasta incapere trebuie sa dispuna de o sursa stabila de curent de 220 V, dar se poate instala si un UPS, o sursa de energie neintrerupta, care se poate cupla la sistem in cazul unei pene de curent.

Spatiul in care se monteaza DVR-ul trebuie sa fie ferit de umezeala, de temperaturi sub 0 grade C sau de caldura excesiva.

De asemenea, in camera trebuie sa existe o sursa de internet, pentru a realiza o legatura de la router la portul recorder-ului DVR.

Recorder-ul DVR are rolul de a procesa, afisa si stoca imaginile primite de la camerele video. Stocarea inregistrarilor video se realizeaza pe un hard-disk HDD.

Conectarea DVR cu un monitor, TV

Serviciul de montaj camere de supraveghere video va asigura si conectarea DVR-lui la un monitor sau TV, calculator pentru vizionarea imaginilor de la camerele video, in timp real.

Transmiterea imaginilor camerelor video la distanta

Firma care asigura un serviciu de montaj camere de supraveghere video va realiza si conectarea DVR-ului, prin intermediul unui router, la un laptop, PC sau smartphone, prin internet.

Camere de supraveghere video la un preț foarte bun poți achiziționa de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *