Cum alegi cel mai bun album foto?

cel mai bun album fotoUn album foto este un produs care se afla in orice locuinta, el putand pastra in siguranta fotografiile realizate de-a lungul vietii de catre membrii familiei. De aceea, trebuie sa alegem cu grija o astfel de ”carte de amintiri”, deoarece ea poate rezista zeci de ani.

Un album foto reliefeaza toate momentele din viata, de la primii pasi pana la batranete. Acesta poate pune alaturi mai multe generatii, de la copii pana la parinti si bunici.

Cu ajutorul unui album foto putem concepe o adevarata galerie de arta, care poate transpune diferitele stari traite de-a lungul a multor ani. Totul este sa verifici formatul pozelor si apoi sa gasesti un album pe masura.

Pentru a cumpara un produs adecvat pentru fotografiile personale, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun album foto, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la albumele foto: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun album foto in functie de numarul de poze?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui album il constituie numarul de fotografii pe care poti sa le inserezi intre paginile acestuia. Poti opta pentru produse care pot aduna 100, 300 si chiar 600 de poze.

Album foto cu 100 de poze – un asemenea produs poate pastra fotografiile cu dimensiunile de 10 x 15 cm, avand 50 de pagini. Este personalizat pentru baieti si fete, in culori diferite, dar si pentru familie, in general.

Album foto cu 300 de poze – reprezinta o modalitate eleganta de pastrare a fotografiilor de la diverse evenimente sau din vacanta. Formatul foto este de 10 x 15 cm.

Album foto cu 500-600 de poze – este un set de 3 albume cu 100 de pagini fiecare, care poate inmagazina pana la 600 de fotografii in format maxim de 10 x 15 cm. El putand aduna momentele fericite din familie, de-a lungul anilor.

Profită de Reducerile actuale eMAG la albumele foto: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun album foto in functie de numarul de pagini?

Atunci cand vrei sa cumperi un album, trebuie sa stabilesti numarul de pagini de care ai nevoie pentru fotografii. Astfel, pe piata poti gasi albume cu 10-20 de pagini, 30, 50 si chiar cu 100.

Album foto cu 10-20 de pagini – acesta este cel mai simplu produs de pe piata, el putand cuprinde imaginile de la un singur eveniment sau aniversare.

Album foto cu 20-30 de pagini – cand dispui de mai multe poze, poti achizitiona unul mai incapator, unde poti aduna pana la 60 de fotografii.

Album foto cu peste 30 pagini – daca vrei sa faci o selectie a fotografiilor tale realizate intr-o perioada mai mare de timp, atunci poti cumpara un produs cu pana la 100 de pagini.

Vezi toate albumele foto de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun album foto in functie de materialul copertii?

Copertile unui album foto pot fi confectionate din diverse materiale, precum carton, piele ecologica etc.

Album foto cu coperta din carton – un asemenea produs ofera o rezistenta mare in timp, iar amintirile se pastreaza in siguranta. Are un pret accesibil pentru toata lumea.

Album foto cu coperta din piele – este un produs de lux, el avand un pret mai ridicat fata de cele obisnuite. Are multa prestanta si eleganta, putand fi asezat in biblioteca, oferind o nota de rafinament.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun album foto. Spor la cumparaturi!

Albume foto de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cea mai buna rama foto digitala?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *