Cum alegi cea mai buna rama foto digitala?

cea-mai-buna-rama-foto-digitalaIn era dezvoltarii tehnologiei a aparut si rama foto digitala, care poate fi un fel de album virtual de poze. Un astfel de gadget poate fi asezat pe perete, dar si pe orice piesa de mobilier, unde se incadreaza armonios in camera.

Pentru a inlocui vechile rame cu fotografii, in care sunt puse doar cate o poza, exista modele digitale, care iti permit sa afisezi succesiv un numar foarte mare de instantanee.

Astfel, poti afisa acasa intr-o rama foto digitala momente importante din viata ta si a familiei tale, creand o buna stare de spirit, care te va ajuta zi de zi. De asemenea, un astfel de produs poate constitui un cadou original si placut pentru cei dragi cu ocazia unei aniversari sau zile de nastere.

Pentru a gasi o rama foto digitala convenabila, trebuie sa stii anumite caracteristici tehnice ale acesteia, precum dimensiuni, modul de alimentare, capacitatea memoriei si modul de incarcare a acesteia de pe calculator sau laptop.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna rama foto digitala, potrivita pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la ramele foto digitale: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna rama foto digitala in functie de dimensiuni si formatul ecranului?

Pe piata exista rame foto digitale cu diverse dimensiuni, de la diagonale de 7 inchi, pana la 20 de inchi, similare cu un display de calculator. Trebuie sa alegi produsul convenabil, in functie de spatiul disponibil si de locul in care vrei sa-l asezi.

De asemenea, este esential sa tii seama de formatul fotografiilor tale, care trebuie sa fie compatibil cu ecranul. Astfel, exista rame foto digitale cu un format 4:3 (conventional) sau 16:9 (wide).

Obligatoriu formatul pozelor trebuie sa fie identic cu al ecranului ramei, altfel fotografiile nu vor fi afisate corect.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ramele foto digitale: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna rama foto digitala in functie de tipul pozelor?

Fara indoiala, trebuie sa stii ca o rama foto digitala nu este precum un calculator.

Fotografiile pe care le incarci in memoria gadgetului trebuie sa aiba doar anumite formate suportate, precum JPG, JPEG, PNG sau BMP.

Cum alegi cea mai buna rama foto digitala in functie de alte caracteristici tehnice?

Alte caracteristici tehnice de luat in seama la alegerea unei rame foto digitale sunt rezolutia fotografiilor suportata de gadget, sursa de curent, memoria incorporata, modul de introducere al pozelor sau optiunea slideshow (afisarea succesiva a instantaneelor).

In cazul rezolutiei fotografiilor, minimum recomandat este 640 x 480 de pixeli. Insa, pentru a avea o calitate superioara a imaginilor este indicat 800 x 600 de pixeli.

Vezi cele mai populare rame foto digitale de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

O rama foto digitala poate fi alimentata fie printr-un transformator cuplat la priza, fie cu ajutorul bateriilor. Este bine sa alegi un cablu de alimentare cat mai lung, pentru a-l putea conecta la reteaua de curent electric.

Spre exemplu, o rama foto digitala obisnuita are mai multe sloturi de memorie, tip MMC, SD si SDHC, cu o capacitate de 512 Mb sau mai mare.

Daca preferi ca fotografiile sa fie afisate succesiv de-a lungul zilei, atunci trebuie sa verifici daca gadgetul dispune de functia slideshow.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna rama foto digitala. Spor la cumparaturi!

Rame foto digitale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *