Cum alegi cel mai bun adaptor VGA HDMI?

cel mai bun adaptor VGA HDMIUn adaptor VGA HDMI este de multe folositor, atunci cand trebuie sa conectam diferite aparate, precum un calculator la un televizor sau monitor. Dezvoltarea tehnologiei a facut sa apara tot felul de porturi cu viteze mai mari, ceea ce necesita diverse convertoare pentru a fi compatibile.

Poti avea situatii cand trebuie sa dirijezi un semnal digital spre un dispozitiv care functioneaza cu unul analog sau invers.

Totul este sa verifici compatibilitatea acestor adaptoare VGA HDMI cu dispozitivele tale. In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, de aceea este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intomcit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun adaptor VGA HDMI, potrivit pentru dispozitivele tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la adaptoarele VGA HDMI: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor VGA HDMI in functie de tipul conectorului 1?

Adaptoarele VGA HDMI pot fi de mai multe feluri in functie de tipul conectorului 1, astfel: HDMI tata, VGA tata, USB 3.1 tip C etc.

Adaptor VGA HDMI – conector 1 HDMI tata – acest model este folosit pentru a conecta un  calculator sau laptop cu iesire HDMI la un TV sau monitor cu intrare VGA. Practic se face transmisia semnalului digital de la HDMI la unul analog la VGA. Conectorul 1 HDMI este tip A tata cu 19 pini, iar conectorul 2 VGA mama are 15 pini.

Adaptor VGA HDMI – conector 1 VGA tata – produsul este un convertor care este utilizat pentru a conecta un calculator cu VGA cu un dispozitiv care dispune de HDMI (TV LCD, monitor). Semnaul se transmite de la VGA (cu 15 pini) tata catre HDMI mama tip A, la care este atasat si un jack stereo de 3,5 mm tata.

Adaptor VGA HDMI – conector 1 USB 3.1 tip C – este un cablu adaptor care dispune de conectorul 1 un USB 3.1 tip C, care poate face legatura cu un conector 2 tip HDMI, VGA, DVI, audio jack. Este un model performant care are o viteza de transfer foarte mare de pana la 10GB/s.

Profită de Oferta actuală eMAG la adaptoarele VGA HDMI: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor VGA HDMI in functie de tipul conectorului 2?

Adaptoarele VGA HDMI sunt de mai multe feluri in functie de tipul conectorului 2, astfel: HDMI mama, HDMI tata, VGA mama etc.

Adaptor VGA HDMI – conector 2 HDMI mama – acest convertor este folosit pentru directionarea semnalului analog de la VGA (15 pini) tata la unul digital HDMI (19 pini) mama, cu jack de 3,5 mm stereo. Permite o rezolutie maxima de 1920 x 1080 Full HD, 60 Hz, plus Plug & Play.

Adaptor VGA HDMI – conector 2 HMDI tata – modelul permite legatura dintre conectorul 1 VGA tata cu conectorul 2 HDMI tata, plus jack audio stereo de 3,5 mm.

Adaptor VGA HDMI – conector 2 VGA mama – produsul permite conexiunea dintre un conector 1 mini HDMI tata si un conector 2 VGA mama cu audio.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la adaptoarele VGA HDMI: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor VGA HDMI in functie de lungime?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui adaptor VGA HDMI il constituie lungimea acestuia, care poate fi de 20 – 30 cm si pana la 2-3 metri.

Fara indoiala, alegi in functie de necesitatile tale si de pozitionarea dispozitivelor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun adaptor VGA HDMI. Spor la cumparaturi!

Adaptoare VGA HDMI de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *