Cum alegi cel mai bun adaptor Bluetooth?

cel mai bun adaptor BluetoothUn adaptor Bluetooth permite comunicarea fara fir dintre doua dispozitive, cum ar un smartphone si un sistem audio. Cu ajutorul acestui produs revolutionar se poate asculta muzica de pe telefonul mobil pe un sistem audio sau in masina.

De asemenea, alte modele de adaptoare Bluetooth iti permit sa comunici cu un calculator sau un DVD player, chiar daca acesta nu dispune de aceasta functie din fabricatie.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea modele, dar este destul de dificil sa gasesti unul adecvat, mai ales pentru cei neinitiati.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun adaptor Bluetooth, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la adaptoarele Bluetooth: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor bluetooth in functie de tip?

Adaptoarele Bluetooth pot fi de mai multe feluri in functie de tip: pentru masina, universale, pentru dispozitive fara tehnologie Bluetooth.

Adaptor Bluetooth audio universale – acest model este unul complex, care este folosit pentru a asculta muzica si pentru apeluri. El se poate conecta foarte usor la casti sau la o boxa. De asemenea, la sistemul audio al autoturismului tau. Practic el dispune de un jack audio de 3,5 mm, care se introduce in dispozitivul dorit. Cu ajutorul lui te poti conecta la o boxa prin intermediul telefonului tau, folosind tehnologia Bluetooth. Are o baterie Li-Po de 110 mAh si functioneaza la 5V.

Adaptor Bluetooth pentru masina – este un model simplu, foarte convenabil, care se introduce in portul jack al sistemului audio al masinii, facilitand ascultarea muzicii stereo la boxe, de pe smartphone, tableta, mp3 player sau laptop. Poate fi utilizat 3-4 ore, in continuu. El iti permite sa efectuezi apeluri telefonice libere si dispune si de un cablu USB pentru incarcare.

Adaptor Bluetooth pentru dispozitive fara conexiune Bluetooth – este conceput special pentru a fi montat pe dispozitivele care nu dispun de aceasta functie, cum ar fi calculatoare desktop, DVD playere, boxe, sisteme audio etc. El are un conector USB care se introduce in portul corespunzator al unui dispozitiv. El are standardul 2.0, fiind capabil de viteze de transfer de pana la 2,1 MB/s.

Profită de Oferta actuală eMAG la adaptoarele Bluetooth: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun adaptor bluetooth in functie de standarde?

Adaptoarele Bluetooth pot fi de mai multe feluri in functie de standarde, astfel: 2.0, 3.0, 4.0, 5.0 etc. Cele mai avansate sunt cele prevazute cu versiunea 5.0, introdusa in anul 2016.

Adaptor bluetooth standard 4.0 – acest model este compatibil cu toate versiunile 4.0, si cele anterioare 3.0, 2.0 si 1.2. De asemenea, acest produs se potriveste la sistemele de operare Windows, Mac OS. Permite viteze de tranfer mari de pana la 24 MB/s. El dispune de un jack audio de 3,5 mm, care poate fi introdus in porturile compatibile, de la masina, boxe etc.

Adaptor Bluetooth standard 2.0 – este compatibil doar cu versiunile 1.1, 1.2 si 2.0. Insa, este de mare ajutor pentru cei care doresc sa-si foloseasca tehnologia Bluetooth pe dispozitive, care nu dispun de asa ceva. Este un produs care are un conector USB si poate fi utilizat la un desktop sau sistem audio.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun adaptor Bluetooth. Spor la cumparaturi!

Adaptor Bluetooth de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *