Cum alegi cel mai bun tratament contra caderii parului?

cel mai bun tratament contra caderii paruluiUn tratament contra caderii parului este recomandat pentru persoanele care isi pierd firele podoabei capilare, pentru stoparea acestui fenomen. Astfel de produse au si rolul de regenerare a parului, dupa un timp de la aplicare.

Cum rarirea si pierderea podoabei capilare afecteaza foarte multa lume, un tratament contra caderii parului este indicat atat femeilor, cat si barbatilor. Folosirea unui asemenea remediu este foarte important, deoarece duce la fortificarea parului, la stoparea pierderii acestuia si la regenerarea lui.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun tratament contra caderii parului, potivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la tratamentele contra căderii părului: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun tratament contra caderii parului in functie de forma de prezentare?

Tratamentele contra caderii parului pot fi de mai multe feluri in functie de forma de prezentare, astfel: lichid, crema, spuma etc.

Tratament contra caderii parului – lichid – este un produs sub forma de spray sau sticla cu ulei si este destinat stimularii cresterii parului. El poate fi folosit zilnic, fara ca suvitele sa devina grase si sa necesite clatire. Are o actiune revitalizanta, de reparare si de fortifiere.

Tratament contra caderii parului – crema – este un produs solid sub forma de crema. Poate fi realizat din ulei de ricin si de migdale. Cu ajutorul acestuia, care se aplica pe parul umed, podoaba capilara devine mai puternica, mai rezistenta. Dupa ce se lasa un timp sa actioneze, parul se clateste cu apa.

Tratament contra caderii parului – spuma – el ajuta la regenerarea parului si la inversarea procesului de cadere a firelor podoabei capilare. Se aplica de doua ori pe zi pe zonele de pierdere a parului. Perioada de folosire este de lunga durata, de la 3 pana la 6 luni, pentru rezultate remarcabile.

Profită de Oferta actuală eMAG la tratamentele contra căderii părului: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun tratament contra caderii parului in functie de tipul scalpului?

Tratamentele contra caderii parului pot fi de mai multe feluri in functie de tipul scalpului: normal, gras, uscat etc.

Tratament contra caderii parului pentru scalp normal – pentru femei poti alege un produs lichid sub forma de spray-uri, care se foloseste zilnic. El stimuleaza cresterea parului si nu necesita calatire. Pentru barbati se poate utiliza o solutie care se aplica pe firele de par umede, pe zonele cu probleme ale scalpului. Acesta are rolul de regenerare si de stopare a caderii parului.

Tratament contra caderii parului pentru scalp gras – este un produs lichid care se aplica zilnic de doua ori. Ajuta la oprirea caderii parului si la regenerarea acestuia dupa 6-8 saptamani.

Tratament contra caderii parului pentru scalp uscat – poti alege un produs lichid sub forma de spray, care nu contine coloranti, parfumuri si alti agenti nocivi. Este indicat atat barbatilor, cat si femeilor. Este recomandat pentru persoanele cu par fragil. El ajuta la stoparea masiva a caderii parului si la regenerarea acestuia. Tratamentul trebuie sa dureze minimum 4 luni.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun tratament contra caderii parului. Spor la cumparaturi!

Tratamente contra căderii părului de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *