Cum alegi cele mai bune căști Bluetooth?

cele-mai-bune-casti-bluetoothE clar faptul că pe mulți dintre noi ne incomodează cablurile atât atunci când stăm la calculator și privim YouTube cât și atunci când ascultăm muzica preferată la căști, pe stradă. Astfel, dispozitivele fără fir au început să devină din ce în ce mai la modă, pe măsură ce societatea a început să ceară această utilitate mai acerb. Da, despre căști Bluetooth vom discuta astăzi și venim în ajutorul celor care vor să facă trecerea de la fir la wireless, însă nu cunosc prea multe detalii legate de această tehnologie oarecum modernă. Să vedem așadar cum alegi cele mai bune căști Bluetooth.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI

Cum alegi cele mai bune căști Bluetooth?

Stabilește dinainte care este bugetul

Atunci când vine vorba despre căști Bluetooth, prețurile nu vor fi niciodată mici. De fapt, cele mai ieftine căști Bluetooth pornesc de la 150 de le. Dacă punem problema pentru „cele mai bune” căști Bluetooth, atunci lucrurile se schimbă complet. Bugetul trebuie să fie unul destul de consistent, minim 500 de lei. Atunci când pornești la drum în căutare de dispozitive de top trebuie să înțelegi că vei achiziționa calitate pură, care nu e ieftină.

Studiază cu atenție diferite branduri

Recomandarea tuturor oamenilor raționali atunci când vine vorba despre căști, se îndreaptă către brandurile de renume precum Sennheizer, Audio Tehnica, Logitech sau Plantronics. Cu siguranță în portofoliile acestor branduri vei putea găsi niște căști Bluetooth pe care să le consideri drept cele mai bune. Designul acestor branduri aplicate produselor lor sunt mai mult decât extraordinare iar nivelul de calitate al finisajelor, pe măsură.

De asemenea, mergând pe branduri celebre, renumite pentru calitate în sfera audio, vă veți asigura și de faptul că alegerea făcută vă va aduce la urechi un produs 100% calitativ, cu sunet clar, bas puternic. Impedanța cea mai folosită la ora actuală este undeva la 32 ohmi, cu cât mai mare cu atât posibilitatea de a scoate mai mult din ele cu ajutorul unui amplificator, scade.

Profită de oferta actuală la căștile bluetooth: CLICK AICI.

Autonomia și rază de acțiune a celor mai bune caști bluetooth

Căștile Bluetooth au de obicei o autonomie destul de bună, minim 10 ore de ascultat muzică continuu. Evident, trebuie să calculezi cam cât le vei folosi zilnic astfel încât să te decizi asupra unui model cu autonomie potrivită pentru tine. Există și căști Bluetooth care sar de 30 ore autonomie, însă și voi trebuie să fiți pregătiți să săriți cu portofelul la înaintare. După cum spuneam mai sus, calitatea costă și domeniul audio nu face excepție.

Raza de acțiune este și ea foarte importantă mai ales dacă aveți de gând să le folosiți pentru filme, în fața televizorului. Trebuie să vă gândiți foarte bine ce anume urmează să faceți cu ele. De obicei, raza medie de acțiune pentru căștile Bluetooth moderne este undeva la 10-15 metri, în aceeași cameră.

Comandă-ti online cele mai bune căști bluetooth: CLICK AICI.

Conectare pe 3.5 mm

Unele modele de căști Bluetooth vin și cu opțiunea de a fi conectate prin intermediul unui cablu de 3.5 milimetri. Se transformă astfel în căști normale care pot fi folosite la telefon, la PC, la laptop, la iPod și așa mai departe. Cele mai bune căști Bluetooth trebuie să aibă și această opțiune, nu se știe niciodată când vrei să le folosești pe fir.

Poți să alegi cea mai bună pereche de căști Bluetooth dacă ești atent la combinația dintre nevoi – buget – calitate. Mai trebuie să știi faptul că aceste căști Bluetooth vor avea o autonomie din ce în ce mai mică, pe măsură ce bateriile din componență se vor uza. Evident, acest lucru va duce la o moarte lentă. E bine să aveți în calcul și acest aspect în momentul în care vreți să cumpărați căști fără fir. Acesta este compromisul libertății.

Căști Bluetooth de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *