Cum alegi cei mai buni ochelari de gaming?

ochelari-gamingNiste ochelari de gaming iti asigura protectia ochilor impotriva luminii nocive emisa de monitoare si care iti pot afecta vederea, pe termen lung. Astfel, este recomandat sa utilizezi un asemenea accesoriu, usor de purtat, care iti ofera o protectie maxima.

Cum procentul pasionatilor de jocuri video pe calculator a crescut foarte mult in ultimii ani, este necesar ca acestia sa isi protejeze vederea cu ajutorul unor ochelari de gaming, care pot elimina vederea incetosata, durerile de cap, senzatia de uscaciune a ochilor.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cei mai buni ochelari de gaming, potriviti pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la ochelari de gaming: CLICK AICI.

Cum alegi cei mai buni ochelari de gaming in functie de lentile?

Practic niste ochelari de gaming pot fi de mai multe feluri in functie de tipul lentilelor, astfel: clasice, galbene, negre etc.

Ochelari de gaming cu lentile clasice – acest model asigura o protectie optima a ochilor contra undelor nocive emanate de monitoare, neutralizand aceste efecte. Lentilele sunt confectionate din chihlimbar nuantat, care asigura o transparenta totala si o limitare a curentilor de aer din jurul ochilor. Prin folosirea lor se imbunatateste contrastul imaginilor, oferind o experienta placuta.

Ochelari de gaming cu lentil galbene – este un produs care apara ochii de atacul provocat de lumina artificiala emisa de monitoare, care este foarte nociva pentru retina. Astfel, acesti ochelari fara dioptrii au un filtru si o culoare speciala, care ofera ochilor o protectie optima, atenuand si fenomenul de reflexie. Pot fi purtati impreuna cu o pereche de casti de catre impatimitii de jocuri pe calculator.

Ochelari de gaming cu lentile negre – acest model ofera un grad ridicat de protectie al ochilor impotriva luminii artificiale albastre emisa de monitoare. Aceasta este nociva pentru vedere si pentru sanatate. Ochelarii asigura un contrast imbunatatit si usureaza focalizarea pe detalii.

Profită de Oferta actuală eMAG la ochelari de gaming: CLICK AICI.

Cum alegi cei mai buni ochelari de gaming in functie de tipul ramelor?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unor ochelari de gaming il reprezinta tipul ramelor, care pot fi: complete, partiale etc.

Ochelari de gaming cu rame complete – este un model standard, foarte popular in randul utilizatorilor, deoarece asigura o asezare perfecta la ochi. Ramele sunt echilibrate, fiind realizate din policarbonat, un material usor, care este ideal pentru gameri. Ochelarii au un pret scazut, convenabil.

Ochelari de gaming cu rame partiale – acest model este unul foarte usor, ideal pentru sesiunile de gaming lungi. Rama este doar la nivelul bratelor, ochelarii fiind creati conform celor mai inalte standarde internationale. Blocheaza undele nocive ale luminii albastre emisa de monitoare. Au un pret accesibil.

Ochelari de gaming de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *