Cum alegi cei mai buni bocanci de lucru si protectie?

cei mai buni bocanci de lucru si protectiePentru activitati in medii periculoase se folosesc in componenta echipamentului corespunzator si bocancii de lucru si protectie. Acest tip de incaltaminte este frecvent folosit in diverse domenii din industrie sau constructii.

O pereche de bocanci de lucru si protectie se alege in functie de profilul activitatii si a mediului in care aceasta se desfasoara. Lucratorii isi pot indeplini sarcinile de serviciu in hale de productie sau reparatii, in aer liber pe santierele de constructii sau pe teren dificil, in misiune.

De aceea, caracteristicile bocancilor de lucru si protectie trebuie sa fie alese cu atentie, conform normativelor in vigoare si a legii protectiei muncii nr. 319 din 2006, actualizata cu modificarile si completarile ulterioare.

Pentru a gasi tipul de bocanci adecvat este bine sa stii pericolele care pot aparea intr-o activitate. Acestea pot fi diverse: de la chimicale si solventi, pana la temperaturi extreme, lucru la retele electrice sau pe suprafete dificile.

Inainte de a merge in magazine sa gasesti bocancii de lucru si protectie corespunzatori, este recomandat sa cunosti niste detalii legate de caracteristicile acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cei mai buni bocanci de lucru si protectie, potriviti pentru activitatea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la bocancii de lucru și protecție: CLICK AICI.

Cum alegi cei mai buni bocanci de lucru si protectie in functie de tipul activitatii?

Bocancii de lucru si protectie sunt utilizati in functie de tipul activitatii, in diverse sectoare de activitate, cum ar fi: industria auto, constructii, petrol, gaze, transport, agricultura, forestier, energetic, militar.

Cum alegi cei mai buni bocanci de lucru si protectie in functie de material?

In magazine poti gasi numeroase modele de bocanci de lucru si protectie in functie de materialul exterior, din: piele naturala, ecologica, nabuc, intoarsa, poliuretan, cauciuc sau microfibra.

Bocanci de lucru si protectie din piele naturala – exista diferite modele din acest tip, unele cu o rezistenta la impact si mecanica, variante mai ieftine. Altele mai costisitoare, dar cu proprietati superioare, putand rezista in plus la apa si perforatii, avand si protectii special la socuri, produse petroliere, antiderapante si antialunecare.

Sunt cele mai intalnite produse de pe piata si cele mai folosite de catre angajatori.

Bocanci de lucru si portectie din piele ecologica – ele pot avea rezistenta mecanica si caracteristici antialunecare si antistatice. Exista modele universale, adaptate pentru orice industrie.

Bocanci de lucru si protectie din piele nabuc – sunt rezistenti la apa si prezinta durabilitate si confort. Talpa rezista la suprafete fierbinti si la produse petroliere si substante chimice.

Bocanci de lcuru si protectie din poliuretan – asigura o foarte buna rezistenta la socuri, iar talpa este conceputa antialunecare si antistatica.

Profită de Reducerile actuale eMAG la bocancii de lucru si protecție: CLICK AICI.

Cum alegi cei mai buni bocanci de lucru si protectie in functie de tipul bombeului?

Bocancii de lucru si protectie pot fi cu bombeu: compozit sau metalic.

Bocancii de lucru si protectie cu bombeu compozit – aceste produse sunt realizate pentru a oferi confort si stabilitate pentru muncitorii care stau in picioare o perioada mare de timp. Ofera un grad optim de siguranta, iar bombeul este protejat la varf cu un strat protector din cauciuc.

Bocancii de lucru si protectie cu bombeu metalic – prezinta o caracteristica mecanica sporita, avand o talpa antiderapanta, iar bombeul este rezistent la 200 Jouli.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cei mai buni bocanci de lucru si protectie. Spor la cumparaturi.

Bocanci de lucru și protecție de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *