Cum alegi cele mai bune salopete de lucru?

cele-mai-bune-salopete-de-lucruLa orice loc de munca este nevoie de salopete de lucru, o imbracaminte de protectie pentru salariati. Astfel de produse sunt esentiale pentru angajatori, ele avand si rolul de pastra un grad ridicat de curatenie.

In functie de mediul in care isi desfasoara activitatea, muncitorul sau tehnicianul trebuie sa poarte salopete de lucru, asa cum este stipulat in normele de securitate si sanatate in munca, in vigoare.

Salopetele de lucru trebuie sa fie, in primul rand, functionale si sa asigure salariatilor un grad de confort sporit. De aceea, firmele sunt obligate sa aleaga produse de calitate, confectionate din materiale rezistente, usor de purtat si intretinut.

Insa, modelele salopetelor de lucru trebuie sa fie adaptate tipului activitatii, unele modele putand avea buzunare specifice sau diverse protectii. Una este sa lucrezi intr-o ferma agricola si alta pe un santier de constructii sau la retelele electrice.

De asemenea, salopetele de lucru sunt diferite, in functie de anotimp sau material. Exista modele care pot fi folosite doar in anumite perioade, pentru lucrul afara sau in interior.

De aceea, inainte de a merge in magazine pentru a gasi niste salopete de lucru adecvate, este bine sa cunosti cateva caracteristici ale acestora.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune salopete de lucru, potrivite pentru activitatea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la salopetele de lucru: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune salopete de lucru in functie de material?

Pe piata exista numeroase modele de salopete de lucru, confectionate din diverse materiale, precum doc, bumbac si poliester.

Salopete de lucru din doc – acest model este cel mai ieftin din magazine, el putandu-se folosi in industria auto, constructii, domeniul alimentar, petrol, gaze, transporturi sau agricultura.

Salopete de lucru din combinatii de materiale –  sunt modele fabricate din bumbac si poliester, avand diverse buzunare foarte utile pentru meseriasi, laterale, la spate si la piept. Se pot utiliza in orice fel de industrie sau constructii sau amenajari interioare. Au un pret mai ridicat fata de cele din doc.

Profită de oferta actuală eMAG la salopetele de lucru: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune salopete de lucru in functie de anotimp?

Exista modele de salopete de lucru pentru vara si pentru iarna.

Salopetele de lucru pentru vara sunt folosite in perioadele calde, ele fiind confectionate din materiale mai subtiri care asigura o purtare usoara, asigurand ventilatia.

Salopetele de lucru pentru iarna sunt fabricate din materiale mai groase, aceste modele sunt calduroase, asigurand protectie impotriva temperaturilor scazute.

Vezi toate salopetele de lucru de pe eMAG: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune salopete de lucru in functie de specificul muncii?

Salopetele de lucru se aleg corespunzator domeniului de activitate, potrivit normativelor in vigoare si legii protectiei muncii nr. 319 din 2006 actualizata cu modificarile si completarile ulterioare.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune salopete de lucru. Spor la cumparaturi!

 Salopete de lucru de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *