Cum alegi cea mai potrivita gresie pentru bucatarie?

cea mai potrivita gresie pentru bucatarieGresia pentru bucatarie reprezinta un produs ceramic de foarte buna calitate, care se preteaza pentru a fi montat in incaperile unde se prepara mancarea. El are foarte multe avantaje, printre care mentionam: o usoara intretinere in timp, o rezistenta ridicata, dar si un aspect modern.

Trebuie sa recunoastem ca gresia pentru bucatarie este cea mai buna solutie pentru aceasta camera, indiferent daca locuim la casa sau intr-un apartament. Este o metoda practica si are un pret accesibil pentru toata lumea.

In magazine vei intalni numeroase modele, de aceea este destul de greu de gasit unul care sa te satisfaca, cu repeziciune.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai potrivita gresie pentru bucatarie, adecvata pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la gresia pentru bucatarie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai potrivita gresie pentru bucatarie in functie de utilitate?

Gresia pentru bucatarie poate fi de doua tipuri: pentru interior si pentru exterior.

Gresie pentru bucatarie de interior – acest model este unul clasic, care este utilizat in apartamente si case. Este cel mai popular produs de acest fel, el putand fi adaptat la orice spatiu. Are un pret accesibil, o foarte buna calitate si este rezistent in timp.

Gresie pentru bucatarie de exterior – acest model este special conceput pentru un mediu exterior, unde exista un trafic intens. Este recomandat sa se foloseasca placi de dimensiuni mari, care acopera un spatiu chiar si de zeci de metri patrati. Produsul este foarte rezistent in timp, dar are un pret mai ridicat.

Profită de Oferta actuală eMAG la gresia pentru bucatarie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai potrivita gresie pentru bucatarie in functie de dimensiunile placilor?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea gresiei pentru bucatarie il reprezinta dimensiunile placilor. Acestea pot avea, spre exemplu: 30 x 30 cm, 60 x 30 cm, 60 x 60 cm etc. Le poti alege in functie de marimea camerei, de buget si de asezarea convenabila pe podea.

Gresie pentru bucatarie de 30 x 30 cm – este cel mai utilizat model, el fiind folosit in special pentru camere de dimensiuni mici si medii. Exista intr-o mare diversitate de modele si culori. Aceste caracteristici trebuie sa se armonizeze cu zugraveala si cu piesele de mobilier din bucatarie.

Gresie pentru bucatarie de 60 x 30 cm – poti alege acest model pentru incaperi mai mari, unde poti aseza convenabil aceste placi. Vei achizitiona mai putine bucati, deoarece suprafata placilor este destul de mare.

Gresie pentru bucatarie de 60 x 60 cm – modelul este destinat camerelor cu suprafete mari. Placile pot oferi o frumoasa imagine a podelei, una eleganta, moderna. Datorita dimensiunilor acestui model nu vei avea nevoie de foarte multe bucati pentru acoperire.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la gresia pentru bucatarie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai potrivita gresie pentru bucatarie in functie de forma?

Gresia pentru bucatarie poate avea diverse forme astfel: patrata, dreptunghiulara, hexagonala.

Gresie patrata pentru bucatarie patrata – acest model este unul standard si el este ales de catre majoritatea persoanelor care doresc sa-si placheze bucataria. Este foarte avantajos datorita pretului accesibil, al rezistentei in timp. De asemenea, placile se pot aseza fara probleme in orice incapere, indiferent de dimensiuni.

Gresie dreptunghiulara pentru bucatarie – poti alege acest model daca el poate acoperi mai bine suprafata incaperii, fara a fi nevoie de prea multe taieturi ale placilor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai potrivita gresie pentru bucatarie. Spor la cumparaturi!

Gresie pentru bucatarie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *