Cum alegi cea mai buna vitrina frigorifica verticala?

cea mai buna vitrina frigorifica verticalaO vitrina frigorifica verticala reprezinta o solutie practica pentru pastrarea in conditii optime de siguranta si igiena a alimentelor si bauturilor. Acest aparat electrocasnic poate fi folosit atat in locuintele personale, cat si in centrele comerciale.

Trebuie mentionat faptul ca o vitrina frigorifica verticale este practica, avand avantajul ca poate depozita multe produse, intr-un spatiu relativ mic. Aparatul nu ocupa un loc foarte mare, iar accesul in interior este foarte rapid.

In magazine vei intalni numeroase modele, de aceea este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta, fara indoiala, sa alegi cea mai buna vitrina verticala, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la vitrinele frigorifice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna vitrina frigorifica verticala in functie de utilitate?

Vitrinele verticale pot fi in functie de utilitate de mai multe feluri astfel: pentru bauturi, universale, prajituri etc.

Vitrina frigorifica verticala pentru bauturi – acest model este specific pentru pastrarea bauturilor alcoolice sau sucurilor. De regula, acest aparat este folosit in magazine, centre comerciale.

Vitrina frigorifica verticala universala – acest aparat este destinat pastrarii oricaror alimente sau bauturi. Este pentru uz casnic, dar poate fi folosit si in magazine.

Profită de Oferta actuală eMAG la vitrinele frigorifice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna vitrina frigorifica verticala in functie de volum?

Vitrinele verticale pot fi in functie de volum de mai multe tipuri, astfel: de 250 – 350 l, 400 – 600 l etc.

Vitrina frigorifica verticala de 250 – 350 l – este un model standard, de sine statator, util atat in locuinte, cat si in centre comerciale sau magazine. Este folosit pentru un volum obisnuit de produse sau bauturi.

Vitrina frigorifica verticala de 400 – 600 l – acest aparat este de regula utilizat in magazine pentru pastrarea alimentelor sau bauturilor. Are o capacitate ridicata de depozitare, fiind recomandata alegerea unui model cu o clasa energetica performanta, A++ sau A+.

Cum alegi cea mai buna vitrina frigorifica verticala in functie de tip?

Vitrinele verticale pot fi de doua tipuri astfel: clasice sau pe roti.

Vitrina frigorifica verticala clasica – acest model este unul standard, fiind de sine statator. Poate fi specializat pentru vinuri, produse de cofetarie, universal etc. Poti alege aparatul electrocasnic dorit, cu 3-5 rafturi in interior in functie de necesitati.

Vitrina frigorifica verticala pe roti – acest model este folosit pentru expunerea si pastrarea bauturilor. Se foloseste in magazine, dar si acasa. Modelul de 780 de litri are doua usi si patru rafturi. Are iluminare cu lampi fluorescente, avand avantajul ca se poate deplasa cu ajutorul rotilor.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la vitrinele frigorifice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna vitrina frigorifica verticala in functie de clasa energetica?

Vitrinele frigorifice pot fi impartite in functie de clasa energetica astfel: A++, A+ si A. Cele care au cel mai mic consum sunt cele de tip A++.

Vitrina frigorifica verticala de clasa A++ – este cel mai bun model din punct de vedere al consumului de energie electrica, avand doar 0,323 KWh pe zi (118 KWh pe an). Acesta este corespunzator pentru un aparat cu un volum de 625 de litri si urmatoarele dimensiuni: 193 x 75,7 x 75,9 cm. Are o capacitate foarte mare, putand fi depozitate 312 sticle de vin.

Vitrina frigorifica verticala de clasa A+ – acest aparat electrocasnic dispune de 5 rafturi si un display MagicEye. Dispune de ventilator si circuit de racire. Spre exemplu un model de 435 de litri, cu dimensiunile de 165 x 70 x 74,2 cm, are un consum anual de 133 KWh.

Vitrina frigorifica verticala de clasa A – modelul este unul standard, insa consumul este mai ridicat fata de aparatele cu clasa A++ sau A+. La un produs de 271 de litri, care are dimensiunile 178 x 56 x 55 cm, el consuma 0,442 KWh pe zi (161 KWh anual).

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna vitrina frigorifica vertical. Spor la cumparaturi!

Vitrine frigorifice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *