Cum alegi cel mai bun frigider mic?

cel mai bun frigider micUn frigider mic poate fi util in spatii restranse sau ca un aparat suplimentar, in orice locuinta. De asemenea, el se poate amplasa in case de vacanta, pentru depozitarea alimentelor si bauturilor.

O alta utilizare a mini frigiderului este in camerele hotelurilor si pensiunilor, fiind un aparat functional, mai ales in timpul sezoanelor calde, pentru turistii aflati in concediu.

In magazine, vei gasi numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun frigider mic, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la frigiderele mici: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider mic in functie de capacitate?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui mini frigider este capacitatea acestuia, care poate fi de: 15-30 l, 40-80 l si 100-120 l.

Mini frigider de 15-30 l – practic acest aparat este un mibi bar pentru depozitarea alimentelor si bauturilor. Este util pentru persoanele singure sau care nu gatesc, precum si in spatiile comerciale, hoteluri. Dispune de doua rafturi in interior, de iluminat, precum si de dezghetare automata.

Mini frigider de 40-80 l – un model de 67 de litri este destinat spatiilor reduse si este util pentru camerele pentru odihna. Poate fi intrebuintat ca un frigider suplimentar, dar si in camerele de hotel. Are urmatoarele dimensiuni: inaltimea de 63 cm, latimea 44 cm, adancimea de 51 cm. Are greutatea de 16 kg si un consum energetic anual de 109 KWh.

Mini frigider de 100-120 l – un model de 117 litri dispune de doua rafturi in interior, de cuva de legume si fructe, dar si de congelator. Are spatii mai generoase pentru depozitarea alimentelor fata de cele mai mici modele. Pe usa se pot pune sticle, fara probleme. Este util si functional datorita unor compartimente bine structurate.

Profită de Oferta actuală eMAG la frigiderele mici: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider mic in functie de clasa energetica?

Un aspect important pe care sa il iei in calcul la alegerea unui mini frigider este clasa energetica. Cea mai buna este A+++, urmata de A+ si A, ceea ce reprezinta un consum energetic mai mic, de la prima categorie spre ultima.

Mini frigider de clasa A – un astfel de aparat electrocasnic care poate avea o capacitate mica, de doar 17 litri, este alimentat la priza. Poate raci cu 20 de grade sub temperatura ambientala. Dimensiunile sale sunt: inaltimea de 30 cm, latimea de 47 cm si adancimea de 35 cm, iar consumul anual este de 90 KWh anual. Are numai 6,4 kg si poate fi amplasat chiar si intr-un spatiu mic.

Mini frigider de clasa A+ – acest model este mai eficient energetic, in gama sa de produse, de 109 KWh pe an. Are un sistem de dezghetare automat incorporat. Spre exemplu, un model are urmatoarele dimensiuni reduse: inaltimea de 83 cm, latimea de 54,5 cm si adancimea de 56 cm.

Mini frigider de clasa A++ – este cel mai performant aparat din aceasta categorie din punct de vedere al consumului de energie electrica. Spre exemplu, un model de 117 litri consuma cu 20% mai putina energie fata de aparatele obisnuite din aceasta categorie, de doar 0,37 KWh pe zi.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun frigider mic. Spor la cumparaturi!

Frigidere mici de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *