Cum alegi cel mai bun aparat pentru electrostimulare musculara?

cel mai bun aparat pentru electrostimulare muscularaUn aparat pentru electrostimulare musculara este un dispozitiv care ajuta la vindecarea durerilor aparute in diverse zone corporale, dar poate fi folosit si pentru remodelare sau slabire.

Metoda care utilizeaza acest aparat pentru electrostimulare musculara este aplicata de mai bine de o jumatate de secol, ea avand efecte benefice in medicina generala. Terapia este utila si sportivilor, pentru a-si imbunatati performantele de la antrenamente si competitii.

Aceste aparate pentru electrostimulare transmit un impuls puternic care are ca scop contractarea muschiului si apoi prin vibratii, se produce detensionarea muschiul.

Este recomandat ca inainte de a merge in magazine sa gasesti un aparat pentru electrostimulare este bine sa consulti un medic specialist, care iti poate indica unul adecvat.

Iti prezentam mai jod un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun un aparat pentru electrostimulare musculara, potrivit pentru afectiunile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele pentru electrostimulare musculară: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat pentru electrostimulare musculara in functie de utilitate?

Aparatele pentru electrostimulare pot fi in functie de utilitate: clasice, pentru fizioterapie, masaj, tonifiere.

Aparat pentru electrostimulare musculara clasic – ajuta la dezvoltarea muschilor, dar si la ameliorarea si chiar vindecarea durerilor de articulatii, musculare, spasme. Este cel mai intalnit dispozitiv din aceasta gama de pe piata.

Aparat pentru electrostimulare musculara în fizioterapie – ofera masaj simplu, o terapie ce imita senzatia de acupunctura. Amelioreaza diferite afcetiuni, precum umeri rigizi, oboseala corporala generala, nevralgii, dureri ale vertebrelor, hipertensiune arteriala.

Aparat pentru electrostimulare musculara la masaj – ajuta la eliminarea toxinelor si la tonifiere. Programul de masaj are functii utile pentru slabit, dar si pentru relaxare, revigorare.

Aparat pentru electrostimulare musculara în tonifiere – ajuta la tonifiere fara efort, reducand durerile musculare, destinde zonele musculare rigide.

Profită de Reducerile actuale eMAG la aparatele pentru electrostimulare musculară: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat pentru electrostimulare musculara in functie de zona corporala?

Aparatele pentru electrostimulare pot fi utilizate pentru diverse parti ale corpului astfel: pentru abdomen, maini, picioare, spate etc.

Aparat pentru electrostimulare musculara pentru abdomen – dispune de mai multe functii de baza, ce pot fi utilizate in combinatie, pentru stimularea electrica a cailor nervoase, a tesuturilor musculare si masaj prin semnale electrice.

Aparat pentru electrostimulare musculara pentru maini, picioare – este eficient in combaterea durerilor musculare ale mainilor, picioarelor, dar si din alte parti ale corpului, precum dureri de umeri, spate.

Aparat pentru electrostimulare musculara pentru spate – este foarte eficient in terapia durerii si ameliorarea spasmelor musculare. El stimuleaza muschii facandu-i sa se contracte si apoi sa se relaxeze.

Vezi toate aparatele pentru electrostimulare musculară de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat pentru electrostimulare musculara in functie de tehnologia folosită?

Aparatele pentru electrostimulare pot fi de mai multe tipuri in functie de tehnologia folosita: cu stimuli electrici, cu unde electromagnetice si cu vibratii.

Aparat pentru electrostimulare musculara cu stimului electrici – este folosit pentru terapie contra durerii si pentru stimularea musculaturii. Ofera masaj si relaxare, cu ajutorul a 8 electrozi cu gel.

Aparat pentru electrostimulare musculara cu unde electromagnetice – este utilizat pentru calmarea durerii prin tehnologia Triple Action de stimulare nervoasa transcutanata electrica. Se recomanda pentru reducerea durerilor din muschi si incheieturi, amorteala la nivelul spatelui, bratelor si picioarelor.

Aparat pentru electrostimulare muscular cu vibratii – cu acest dispozitiv se pot lucra cele mai importante grupe de muschi, abdomen, picioare, brate. Se executa masaj prin vibratii.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat de electrostimulare musculara. Spor la cumparaturi!

Aparate pentru electrostimulare musculară de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *