Cum alegi cea mai buna surubelnita?

cea mai buna surubelnitaSurubelnita este o unealta metalica prevazuta cu un maner si foloseste la strangerea si desfacerea suruburilor. Este un produs foarte popular in intreaga lume si se gaseste in aproape toate locuintele, dar si in trusele meseriasilor.

Fara indoiala, ti s-a stricat prin casa ceva, la masina sau la carutul copiilor si atunci ai apelat cu rapiditate la o surubelnita, care a rezolvat defectiunea.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de unelte, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna surubelnita, potrivita penttru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la șurubelnițe: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna surubelnita in functie de model?

Surubelnitele pot fi de mai multe feluri in functie de model: clasice, cu doua capete sau multifunctionala.

Surubelnita clasica – acest produs este unul standard, in care varful este fix si este realizat dintr-un aliaj rezistent in timp, iar manerul din plastic sau cauciuc dur. In functie de necesitati, iti poti alege tipul varfului.

Surubelnita cu doua capete – acest model are avantajul ca varful metalic dispune de doua capete, care pot fi schimbate in functie de nevoi. Astfel, spre exemplu, se poate opta pentru un varf clasic drept si altul in cruce, astfel paleta de suruburi si holsuruburi pe care le poti strange sau desface va fi mai larga.

Surubelnita multifunctionala – aceste model, desi are un pret mai ridicat, dispune de 6 – 10 varfuri. Astfel poti avea varfuri variate, pentru orice tip de piese si subansambluri.

Profită de Oferta actuală eMAG la șurubelnițe: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna surubelnita in functie de tipul varfului?

Surubelnitele pot avea diferite tipuri de varf, astfel: drept, in cruce, patrat, hexagonal, tubular, torx etc.

Surubelnita cu varf drept – este un model clasic, cel mai popular dintre toate, fiind foarte folosit acasa sau de catre meseriasi, in diverse domenii de activitate, precum ateliere mecanice, instalatii electrice, amenajari interioare, reparatii, electronica, comunicatii etc. Este recomandat sa se achizitioneze un produs cu mai multe varfuri, pentru suruburi de diverse diametre.

Surubelnita cu varf in cruce – este un model destul de des intalnit pe piata, el fiind utilizat pentru desfacerea holsuruburilor, fiind de real folos in diverse domenii precum industria auto, de mobila, constructii, instalatii. Insa, este recomandata si acasa, avand diverse intrebuintari.

Surubelnita cu cap tubular – acest produs este unul mai special, avand capul de forma tubulara. Este folosita pentru desfacerea unor suruburi ascunse sau greu accesibile, in diverse piese sau subansamble.

Cum alegi cea mai buna surubelnita in functie de tipul produslui?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei surublenite il reprezinta tipul, care poate fi: unul standard sau un set din mai multe produse.

Surubelnita standard – in cazul in care nu folosesti prea des o astfel de scula, doar in casa, la nevoie, atunci poti alege un model cu mai multe varfuri, care iti vor fi utile in orice situatie.

Set de surubelnite – daca esti meserias, ai un hobby sau te ocupi de reparea masinii sau a bicicletei in timpul liber, atunci este recomandat sa achizitionezi un set cu 6 – 10 sau mai multe modele. Astfel, poti alege tipul dorit, oriunde si oricand, la orice tip de piese, subansamble sau obiecte.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la șurubelnițe: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna surubelnita in functie de material?

Pentru a face alegerea buna este recomandat sa optezi pentru o surubelnita solida, confectionata dintr-un aliaj dur, cum ar fi crom, vanadiu, precum si cu un maner rezistent.

Asa te vei asigura, ca produsul il vei putea utiliza o lunga perioada de timp, fara sa se strice.

Șurubelnițe de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *