Cum alegi cea mai buna plasa antigrindina?

cea mai buna plasa antigrindinaUn agricultor stie ca oricand vremea poate sa ii incurce planurile si de aceea este recomandat sa foloseasca o plasa antigrindina pentru a-si proteja recolta. Un astfel de accesoriu poate fi solutia ideala pentru plantatiile de pomi fructiferi, de vita de vie sau pentru gradinile de legume.

O grindina poate distruge culturile agricole sau plantatiile si din acest motiv este indicat sa se utilizeze o plasa speciala, realizata din polietilena de inalta densitate. Aceasta protejeaza atat pentru vremea neprielnica, dar si impotriva insectelor sau pasarilor salbatice.

In situatia cand doresti sa achizitionezi un astfel de produs, este necesar sa stii anumite caracteristici ale acestuia.

Iti prezentam un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna plasa antigrindina, potrivita pentru nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la plasele antigrindină: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna plasa antigrindina in functie de utilitatea produsului?

De regula, sunt intalnite trei feluri de plase antigrindina, folosite ca accesoriu pentru sera sau solar. Unele modele pot fi universale.

Primul model este recomandat in cazul culturilor de legume si fructe, care se intind pe suprafete mari, dar si in cazul plantatiilor de pomi.

La sere, plasa antigrindila poate fi folosita daca acestea sunt de tip tunel sau gotic cu pereti verticali.

Tipul de solar unde se poate monta plasa: minisera, minitunel, modular sau multiplu.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cea mai bună plasă antigrindină: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna plasa antigrindina in functie de dimensiunile acesteia?

O plasa antigrindina obisnuita poate avea urmatoarele dimensiuni: latimea de 2 metri, iar lungimea sulului de 100 de metri. Densitatea produsului este de 36 g/mp.

Alte modele, mai scumpe ca pret, pot avea si 6 metri latime si o lungime de 100 de metri. Acestea se preteaza atunci cand aveti de acoperit suprafete intinse, de 400-600 de metri patrati.

Alte tipuri de plasa au o densitate mai mare, de 60 g/mp, acestea fiind indicate in cazul protectiei impotriva pasarilor zburatoare din livezi si plantatii de arbori fructiferi.

Comandă-ți Acum online o plasă antigrindină de calitate: CLICK AICI.

Avantajele folosirii plasei antigrindina

O astfel de plasa antigrindina asigura un microclimat propice cresterii fructelor sau legumelor si scade cheltuielile necesare recoltarii.

Are si rolul de a proteja in cazul temperaturilor foarte ridicate, de 30 – 40 de grade Celsius, scazand caldura resimtita de pomi sau plante cu pana la 3 grade C.

Ajuta la o eficienta mai mare a tratamentelor fitosanitare, datorita umiditatii mai ridicate din plantatie sau sera.

O plasa antigrindina este un accesoriu usor, dar si rezistent si poate proteja si impotriva razelor ultraviolete ale soarelui.

Profită de Oferta Actuală eMAG la plasele antigrindină: CLICK AICI.

Modalitati de asamblare a plaselor antigrindina

Tinand cont de tipul solului, de felul plantatiei si de locul acesteia, sistemele antigrindina pot fi tip coliba sau plate.

Sistemul coliba asigura descarcarea ploii cu grindina si ajuta la evitarea acumularilor periculoase, care pot pune in pericol structura constructiei.

Modelul plat difera de primul prin inaltimea stalpilor, care in acest caz este mai mica.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna plasa antigrindina. Spor la cumparaturi!

Plase antigrindină de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *