Top 5 Trolere Mirano ieftine si bune 2018!

Cauti un troler voiaj ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 Trolere Mirano ieftine si bune 2018!”.

1. Troler Mirano Malta Black, 65cm

Trolerul Mirano Malta Black, 65cm ocupa locul 1 in  ,,Top 5 Trolere Mirano ieftine si bune 2018!”.

Este un troler voiaj de calitate, fiind apreciat de majoritatea utilizatorilor ca avand un raport calitate-pret excelent.

Totodata, este apreciat si pentru faptul ca se manevreaza foarte usor, asta datorita celor 4 roti din dotare, de calitate buna. Usurinta de manevrare se datoreaza si greutatii reduse a acestui troler voiaj, de doar 2,5 kg.

Un alta aspect foarte important este reprezentat de faptul ca Trolerul Mirano Malta Black este destul de incapator, avand urmatoarele dimensiuni: 65x25x42 cm (inaltime x adancime x latime).

In ceea ce priveste aspectul, Trolerul Mirano Malta Black prezinta un design placut, culoarea negra dandu-i un aer elegant, putand fi utilizat atat de barbati, cat si de femei.

Referitor la material, Trolerul Mirano Malta Black este realizat din poliester, un material rezistent, care nu se sifoneaza foarte usor, avand totodata calitatea de a nu se decolora repede.

Totodata, acest troler Mrano prezinta doua buzunare frontale cu fermoar si sistem de inchidere cu cifru.

Utilizatorii apreciaza in mode deosebit la acest troler Mirano faptul ca prezinta un raport intre calitate si pret foarte bun, manevrandu-se usor, fiind in acelasi timp foarte rezistent.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Trolerele MIRANO: CLICK AICI.

2. Troler Mirano ABS Travel, Negru, 70 cm

Trolerul Mirano ABS Travel, Negru, 70 cm ocupa locul 2 in  ,,Top 5 Trolere Mirano ieftine si bune 2018!”.

Este un troler voiaj foarte elegant, de culoare neagra, fiind confectionat din ABS, un material plastic cu rezistenta mare la impact, cu proprietati excelente de termoformare, oferind posibilitatea obtinerii unui finisaj perfect.

Culoarea neagra in combinatie cu designul deosebit ii confera o eleganta aparte, fiind potrivit a fi utilizat in foarte multe situatii, atat de barbati, cat si de femei.

Trolerul Mirano ABS Travel vine echipat cu patru roti duble, ce confera o rulare usoara si in acelasi timp, silentioasa. Pentru o manevrabilitate usoara, acest troler Mirano este echipat cu doua manere de sustinere, unul superior si unul lateral, oferind posibilitatea utilizatorului sa foloseasca unul din ele, la alegere, in functie de situatie.

In interior prezinta doua compartimente, dintre care unul are curele elastice, ce ajuta la fixarea pe pozitie a anumitor lucruri, spre a nu se deplasa, iar cel de-al doilea este inchis cu fermoar.

Sistemul de blocare cu cifru din dotare va garanteaza transportul lucrurilor in deplina siguranta.

In acelasi timp, trebuie sa mentionam si faptul ca Trolerul Mirano ABS Travel este foarte incapator, avand dimensiunile de 70x29x50 cm (inaltime x adancime x latime), avand totodata, o greutate de 3,55 kg.

Utilizatorii apreciaza in mod deosebit la acest troler Mirano faptul ca este foarte rezistent si se manevreaza foarte usor.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Trolerele MIRANO: CLICK AICI.

3. Troler Mirano Plenty, Bleumarin, 62 cm

Trolerul Mirano Plenty, Bleumarin, 62 cm ocupa locul 3 in  ,,Top 5 Trolere Mirano ieftine si bune 2018!”.

Este un troler voiaj ce se poate caracteriza prin calitate superioara si bun gust, avand un design simplu, fiind in acelasi timp foarte practic.

Trolerul Mirano Plenty este confectionat din poliester, un material de foarte buna calitate. Despre poliester putem spune ca este un material descoperit mult mai recent decat bumbacul, material cu care este comparat de cele mai multe ori. Fiind un material sintetic, poliesterul este prelucrat cu ajutorul tehnologiilor ultramoderne, din acest motiv fiind un material foarte rezistent. Totodata, mai este important de stiut si faptul ca polisterul se usuca destul de repede, deoarece nu retine apa si se sifoneaza mai greu, avand proprietatea de a reveni foarte repede la forma initiala.

O alta definitie pe care i-o putem da Trolerului Mirano Plenty este urmatoare: ,,troler voiaj extrem de usor, incapator, ce ofera calatorii sigure si relaxate!”

L-am caracterizat ca fiind un troler voiej estrem de usor, datorita greutatii reduse a acestuia, de doar 2,16 kg, ceea ce il face un troler foarte usor de transportat.

Este incapator datorita dimensiunilor generoase si datorita modului de compartiamentare. Referitor la dimensiuni, aceste sunt: 62x24x41 cm (inaltime x adancime x latime).

Trolerului Mirano Plenty vine echipat cu 4 roti spinner din silicon, care faciliteaza transportul, fara a crea pre mult zgomot pe perioada transportului.

Ca sistem de inchidere avem un fermoar de calitate, iar spre o manevarare facila, Trolerului Mirano Plenty vine echipat si cu un maner extensibil.

Utilizatorii apreciaza in mode deosebit la acest troler Mirano faptul ca este foarte incapator si usor de manevrat.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Trolerele MIRANO: CLICK AICI.

4. Troler Mirano Greece Blue, 55cm

Trolerul Mirano Greece Blue, 55cm ocupa locul 4 in  ,,Top 5 Trolere Mirano ieftine si bune 2018!”.

Este un troler voiaj confectionat din polister, de culoare albastra, fiind un troler rezistant, practic si elegant, cu un raport calitate-pret foarte bun, apreciat in randul utilizatorilor.

Trolerul Mirano Greece Blue are o capacitatea de 54,82 l, fiind compartimentat inteligent, spre folosirea la maxim a spatiului interior.

Prezinta doua buzunare frontale cu fermoar, iar in interior prezinta si un compartiment din plasa, care se inchide tot cu fermoar. In interiorul compartimentului din plasa se gasesc curele elastice pentru fixarea bagajului, iar in compartimentul mare curele fixe.

Deplasarea se poate realiza cu usurinta in toate directiile, asta datorita celor 4 roti spinner silentioase din dotare.

Designul permite a fi folosit cu succes atat de femei cat si de barbati, avand o greutate redusa, de doar 3 kg, manevrabilitatea fiind facila si din acest punct de vedere.

Trolerul Mirano Greece Blue are urmatoarele dimensiuni: 55x25x43 cm (inaltime x adancime x latime).

Mai se impune sa precizam si faptul ca vine echipat si cu sistem de blocare cu cifru TSA, care iti garanteaza un voiaj linistit, avand siguranta faptului ca lucrurile tale nu vor putea fi sustrase de persoanele rau-intentionate.

Utilizatorii apreciaza in mode deosebit la acest troler Mirano faptul ca este suficient de incapator, are un design placut si faptul ca este rezistent.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Trolerele MIRANO: CLICK AICI.

5. Troler Mirano Montreal, 53 cm, Verde

Trolerul Mirano Montreal, 53 cm, Verde ocupa locul 5 in  ,,Top 5 Trolere Mirano ieftine si bune 2018!”.

Este, de asemenea, un troler voiaj foarte calitativ, realizat dintr-un material impermeabil, fiind dotat cu sistem de de blocare cu cifru TSA.

Pentru a se intelege mai bine ce inseamna sistemul de blocare cu cifru TSA, precizam ca acest sistem de inchidere este dotat cu un al 2-lea mecanism de deschidere, ce foloseste o cheie aflata in posesia tuturor agentilor TSA. Astfel, in cazul unui control, agentii TSA au posibilitatea de a deschide cu usurinta bagajul dvs, fara a-l deteriora. In situatia in care utilizati un lacat normal, exista riscul ca in caz de control de securitate bagajul dvs. sa fie deschis fortat, ceea ce poate duce fie la stricarea lacatului, fie la distrugerea trolerului, fara drept de despagubire din partea liniei aeriene.

Spre o deplasare facila, Trolerul Mirano Montreal prezinta 4 roti spiner, care ofera o deplasare usoara in orice directie. Pe langa usurinta deplasarii, rotile spiner asigura si o deplasare silentioasa.

Usurinta manevrabilitatii se datoreaza si greutatii reduse, de numai 2,06 kg.

Vine cu urmatoarele dimensiuni: 53x20x34 cm (inaltime x adancime x latime).

Totodata,  Trolerul Mirano Montreal vine echipat cu un buzunar frontal, care se inchide cu fermoar, un buzunar interior cu sistem de inchidere tot fermoar, respectiv cu curele pentru fixarea bagajului.

Urilizatorii apreciaza in mode deosebit la acest toler Mirano raportul foarte bun intre calitate si pret, designul si faptul ca este realizat din materiale de calitate.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Trolerele MIRANO: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *