Cum alegi cea mai buna lada frigorifica portabila?

cea mai buna lada frigorifica portabilaO lada frigorifica portabila este un minifrigider pe care il poti folosi in drumetie la munte, in calatorie sau la pescuit. El are avantajul ca iti mentine in stare optima alimentele si bauturile pentru mai multe ore, departe de casa.

In sezonul cald, oamenii isi petrec mai mult timp in aer liber, la un gratar sau la un picnic. De aceea, este recomandat sa cumperi o lada frigorifica portabila, care te poate ajuta enorm.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, dar este destul de greu sa iti gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna lada frigorifica portabila, potrivita pentrtu tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la lăzile frigorifice portabile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lada frigorifica portabila in functie de capacitate?

Lazile frigorifice portabile pot fi in functie de capacitate astfel: de 10 – 24 l, 25 – 40 l, etc.

Lada frigorifica portabila de 10 – 24 litri – acest model este unul standard, usor de transportat si cu dimensiuni normale, spre exemplu un produs cu o capaciutate de 24 de litri are lungimea de 39 cm, latimea de 24 cm si inaltimea de 41 cm. Are maner de transport si se preteaza pentru picnic si pescuit, pentru o familie.

Lada frigorifica portabila de 25 – 40 litri – daca ai nevoie de mai mult spatiu, atunci achitioneaza o lada de 40 de litri, unde poti depozita mai multa mancare si bauturi. Se recomanda ca acestea sa fie introduse in frigiderul de acasa, inainte de a le transfera in lada portabila.

Profită de Oferta actuală eMAG la lăzile frigorifice portabile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lada frigorifica portabila in functie tip?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei lazi frigorifice portabile este tipul acesteia, care poate fi: cu gheata sau pastile de racire, electrica sau cu compresor.

Lada frigorifica portabila cu gheata sau pastile de racire – acest model poate folosi gheata sau pastilele de racire, avand cel mai avantajos pret. Trebuie sa introduci pastilele in congelator, cu mai multe ore inainte de a pleca la picnic.

Lada frigorifica portabila electrica – produsul nu mai are nevoie de gheata sau pastile de racire, el putand fi alimentat de la o priza de 220 V sau de la bricheta masinii de 12 V. Este mult mai fiabila, iar perioada de racire este mai mare fata de modelul standard. Are un pret mai ridicat fata de modelele standard.

Lada frigorifica portabila cu compresor – este cel mai bun model din aceasta gama, avand functie dubla, de frigider si congelator. El functioneaza alimentat la o priza de 220 V sau la bricheta masinii de 12 V.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la lăzile frigorifice portabile: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna lada frigorifica portabila in functie de material?

Lazile frigorifice portabile pot fi confectionate din materiale, precum plastic, polipropilena etc.

Lada frigorifica portabila din plastic – un model electric de 30 de litri are functiile de racire si incalzire. Poate fi alimentata de la o priza de 220 V sau de la bricheta masinii la 12 V. Lada are posibilitatea folosirii atat in zilele calde, cat si in cele racoroase. Temperatura de racire este cu 15-20 de grade sub cea din mediul ambiant.

Lada frigorifica din polipropilena – modelul este unul standard fabricat din polipropilena cu izolatie din polistiren expandat. Spre exemplu, un produs de 22,5 litri poate depozita pana la 36 de cutii si poate contine si sticle de 1,5 litri. Foloseste doua pastile de racire de 400 de grame, asigurand racirea alimentelor sau bauturilor timp de pana la 12 ore. Poate fi folosita pentru camping sau pescuit.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna lada frigorifica portabila. Spor la cumparaturi!

Lăzi frigorifice portabile de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *