Cum alegi cea mai buna motocositoare?

cea-mai-buna-motocositoareEste indicat sa optati pentru cea mai buna motocositoare, in cazul in care veti dori sa va bucurati de o eficienta sporita in ceea ce priveste utilizarea. Aceste unelte sunt utilizate pentru taierea vegetatiei si toaletarea arbustilor, fiind in prezent din ce in ce mai apreciate, ca urmare a beneficiilor oferite.

O motocositoare poate deveni chiar indispensabila in unele situatii, mai ales in cazul in care stati la curte. In cazul in care veti avea la indemana o unealta de acest tip, veti avea ocazia de a curata anumite zone de vegetatie, oferind acesteia conditii optime de dezvoltare. Prin utilizarea unei motocositoare veti avea ocazia de a ingriji gazonul si a va bucura de tot ceea ce inseamna o curte bine intretinuta.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera o motocositoare, deoarece este simplu de utilizat, iar aspectul spatiilor exterioare nu va lasa de dorit. Aceste motocositoare sunt foarte utilizate in cadrul oraselor, de catre firmele de igienizare, odata cu venirea primaverii. Motocositoarele sunt foarte simplu de utilizat, oferind solutia optima pentru curatarea parcurilor sau a spatiilor verzi. Modalitatile de achizitionare sunt multiple, insa pentru a gasi cele mai potrivite produse, este foarte important sa tineti cont de necesitatile pe care le aveti.

Exista aparate de acest tip profesionale, ce nu vor lasa de dorit in ceea ce priveste eficienta, insa va trebui sa aveti in vedere si pretul de achizitionare. Avand in vedere si urmatoarele informatii importante, veti avea posibilitatea de a gasi cea mai buna motocositoare.

Vezi rapid o ofertă de preț la motocositoare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna motocositoare in functie de tipul de alimentare: benzina, acumulator sau alimentare le retea?

Exista posibilitati multiple in ceea ce priveste selectia unei motocositoare in functie de tipul de alimentare.

In acest sens, puteti opta pentru o motocositoare cu alimentare pe benzina, despre care putem spune ca este mai voluminoasa si mai zgomotoasa, decat in cazul variantei electrice. De asemenea, alimentarea pe benzina elimina fum si noxe, ca urmare a arderii combustibilului. Despre alimentarea cu benzina, putem spune ca este apreciata si populara in randul utilizatorilor, deoarece ofera o putere mai mare de lucru, iar manevrabilitatea este crescuta, datorita faptului ca nu are cablu de alimentare. O motocositoare alimentata la benzina poate fi solutia optima pentru terenul din curtea casei, sau pentru alte munci agricole.

Totodata, in momentul achizitionarii unei motocositoare, aveti ocazia de a opta si pentru o motocositoare cu acumulator. In aceste conditii, veti gasi solutia optima pentru un teren mai mic, acumulatorii oferind o perioada de functionare de pana la 7 ore. Insa, marele avantaj oferit de alimentarea prin acumulator este reprezenta de faptul ca motocositoarea va functiona fara fir. Pentru o suprafata mica de teren, precum curtea casei, aceasta varianta de achizitie este una optima si avantajoasa.

Optand pentru varianta de a achizitiona o motocositoare cu alimentare la retea, veti avea ocazia de obtine un control eficient asupra taierii. Acest model ofera un motor in doi timpi cu o putere ce poate varia intre 600 – 100 W si 1 CP. Dezavantajul utilizarii unei motocositoare cu alimentare la retea, este reprezentat de faptul ca libertatea de miscare poate fi redusa, datorita lungimii cablului de alimentare.

Cu siguranta veti gasi cea mai buna motocositoare, avand in vedere aceste tipuri de alimentare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la motocositoare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna motocositoare in functie de tipul manerului: bucla sau ghidon?

Trebuie sa aveti in vedere si tipul manerului in momentul in care veti dori sa gasiti cea mai buna motocositoare. In aceste conditii, despre forma si dispunerea manerelor putem spune ca ofera indicii importante in ceea ce priveste manevrabilitatea optima a unei unelte de acest tip.

Despre o motocositoare cu maner bucla putem spune ca reprezinta o varianta populara, fiind potrivita pentru suprafetele mici de teren. Acest tip de motocositoare se prinde precum o lopata, cu o mana mai jos decat cealalta, si ofera un maner mare pentru ghidare, ce propune o suprafata de prindere pentru sustinere.

In alta ordine de idei, despre motocositoarea cu ghidon putem spune ca este potrivita pentru suprafete mai mari de teren. Acest tip de maner propune un control mai sigur si mai fin, chiar si in cazul in care motocositoarea este mai voluminoasa. Design-ul modelelor de acest tip sunt ideale, facand o comparatie intre dimensiune si ergonomie.

Este indicat sa tineti cont si de tipul manerului, pentru a gasi cea mai buna motocositoare.

Vezi cele mai populare motocositoare de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna motocositoare in functie de puterea motorului?

Puterea motorului reprezinta o alta chestiune foarte importanta, de care va trebui sa tineti cont in momentul in care veti dori sa achizitionati produse de acest tip. Este indicat sa optati pentru puterea potrivita in functie de necesitatile pe care le aveti.

In cazul in care veti dori sa ingrijiti si sa scapati de vegetatia din curte, atunci cu siguranta puterea necesara este una mai mica. Insa, in cazul in care vorbim despre lucrari agricole mai complexe, atunci este important sa optati pentru o motocositoare cu o putere mai mare. In ceea ce priveste puterea electrica a unei motocositoare, exprimata in W, putem spune ca se regaseste in trei categorii principale.

In acest sens, puterile mici sunt situate intre 500 – 1000 W, oferind solutia optima pentru spatiile mai restranse. Pentru spatiile mai mari, ce necesita o alimentare la retea, este indicat sa optati pentru o putere de 1000 – 2000 W. Exista, de asemenea, motocositoare cu o putere de peste 2000 W, despre care putem spune ca sunt cele mai eficiente.

Pe de alta parte, vorbind despre motocositoarele pe benzina, puterea este exprimata in CP – cai putere. Acest lucru inseamna ca aveti ocazia de a opta pentru motocositoare cu o putere mica, de 1 – 2 CP, medie 2 – 6 CP sau mare, de pana la 9 CP.

Pentru a lua decizia optima este indicat sa tineti cont de necesitatile pe care el aveti in ceea ce priveste suprafata pe care urmeaza sa lucrati. Doar astfel veti gasi cea mai buna motocositoare.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cea mai bună motocositoare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna motocositoare in functie de viteza maxima (rpm)?

Posibilitatile sunt multiple in ceea ce priveste achizitionarea unei motocositoare in functie de viteza maxima. In aceste conditii, putem aminti si de faptul ca exista posibilitatea de a opta pentru o motocositoare cu mai multe trepte de viteze. In cazul in care veti alege o motocositoare cu o viteza, atunci este indicat sa optati pentru o motocositoare cu 9000-10000 de rotatii pe minut, deoarece eficienta este una potrivita indiferent de lucrarile pe care veti dori sa le desfasurati. Binenteles, exista si alte valori, mai mici sau mai mari in ceea ce priveste selectia vitezei maxime. Insa, pentru a lua decizia optima in acest sens, este necesar sa aveti in vedere si necesitatile pe care le aveti in lucrarile desfasurate.

Pentru a gasi cea mai buna motocositoare in functie de acest aspect, este foarte important sa tineti cont si de necesitati sau de mediul de lucru. In aceste conditii, veti fi siguri de faptul ca veti utiliza o motocositoare in conditii optime si avantajoase, avand la dispozitie o viteza potrivita.

Comandă-ți Acum online o motocositoare de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna motocositoare in functie de greutatea acesteia?

Este foarte important sa aveti in vedere si greutatea, pentru a selecta cea mai buna motocositoare. In cazul in care veti face acest lucru, atunci veti utiliza o motocositoare in conditii optime si avantajoase, fara a depune un efort exagerat pe eprioada sedintelor de lucru. Este important ca greutatea unei motocositoare sa fie una potrivita, pentru a fi usor de manevrat.

Se considera ca o motocositoare cu greutatea de 2-4 Kg este ideala, deoarece veti avea ocazia de a o utiliza fara a depune un efort prea mare. Insa, pe piata exista mai multe variante in ceea ce priveste achizitionarea unei motocositoare, astfel ca va trebui sa alegeti in functie de forta dumneavoastra si de bugetul pe care il aveti la dispozitie.

In cazul in care veti avea in vedere si greutatea, atunci veti avea ocazia de a gasi cea mai buna motocositoare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la motocositoare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna motocositoare in functie de brand?

In vederea achizitionarii celei mai bune motocositoare este foarte important sa tineti cont si de brandul de la care veti achizitiona astfel de produse. Este adevarat ca brandul nu reprezinta intotdeauna garantia calitatii, dar reprezinta un indiciu important pentru luarea celei mai bune decizii.

Astfel, avand in vedere ca sunteti in cautarea celei mai bune motocositoare, puteti alege cu incredere produsele Makitarenumite pentru fiabilitatea lor si pentru avantajele oferite pe perioada utilizatii.  Produsele Ruris sunt, de asemenea, extrem de calitative, existand foarte multe review-uri pozitive in contul lor, utilizarorii remarcand durabilitatea si eficienta acestor produse. In alta ordine de idei, la momentul achizitionarii puteti alege cu incredere motocoasele Stern, apreciate pentru consumul reduse de energie pe perioada utilizarii, eficienta lor fiind una remarcabila. Totodata, puteti alege cu incredere si produsele brandul Greenfieldce propune o gama variata de motocositoare, foarte apreciate, a caror calitate nu va lasa de dorit pe perioada utilizarii.

Alegand brandul potrivit putem spune ca ati pornit cu deptul in procestul de alegere al celei mai bune motocositoare, urmand ca in urma analizarii tuturor caracteristicilor expuse mai sus sa luati decizia finala. Spor la cumparaturi!

Motocositoare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *