Cum alegi cea mai buna minge de handbal?

cea mai buna minge de handbalO minge de handbal se foloseste in meciurile nationale si internationale, insa ea poate fi intrebuintata si de catre amatorii de miscare. Acest sport este unul colectiv, el fiind practicat de echipe formate din 7 jucatori.

El este apanajul atat al baietilor, cat si al fetelor, ceea ce determina ca mingile de handbal sa fie diferite in functie de utilizare sau marime.

Pentru a te mentine intr-o forma fizica de invidiat, poti utiliza mingea de handbal, impreuna cu prietenii, intrr-o sala de sport.

Pe piata poti gasi o diversitate de mingi de handbal, de aceea inainte de a merge in magazine pentru a achizitiona una, este recomandat sa stii mai multe despre caracteristicile acesteia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna minge de handbal, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mingile de handbal: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna minge de handbal in functie de utilizare?

Mingile de handbal pot fi de doua tipuri in functie de utilizare: pentru competitii si pentru antrenamente.

Minge de handbal pentru competitii – acest model este specific pentru intrecerile oficiale aflate sub egida Federatiilor internationale de handbal masculin si feminin.

Minge de handbal pentru antrenament – este conceputa pentru antrenamente, fiind modele separate pentru baieti si pentru fete.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mingile de handbal: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna minge de handbal in functie de marime?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unei mingi de handbal este marimea. Pe piata vei gasi mai multe tipuri de marimi, spre exemplu: 3, 2 si 1.

Minge de handbal marimea 3 – acest model are circumferinta cuprinsa intre 58-60 cm si greutatea intre 425 si 475 g. Este o minge de elita, find cea omologata de Federatia Internationala de handbal masculin, fiind folosita in competitiile oficiale de handbal de catre jucatorii profesionisti.

Minge de handbal marimea 2 – are circumferinta cuprinsa intre 54 si 56 cm, iar greutatea de 325-375 g. Este ideala pentru competitiile oficiale de fete, fiind omologata de Federatia Interntionala de handbal feminin. Este usoara si are un foarte bun control, fiind foarte rezistenta.

Minge de handbal marimea 1 – modelul are circumferinta de 50-52 cm si greutatea de 290-330 g. Este destinata competitiilor de copii si juniori si pentru antrenament. Are o calitate superioara si aderenta.

Vezi toate mingile de handbal de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna minge de handbal in functie de material?

Mingile de handbal sunt confectionate din diferite materiale, precum piele ecologica, sintetica, poliuretan etc.

Minge de handbal din piele – este fabricata din piele ecologica, are un control si o precizie imbunatatite, fiind ideala pentru cel mai inalt nivel de competitie. Este cel mai bun produs din aceasta gama.

Minge de handbal din material sintetic – este un model confectionat din piele sintetica si este foarte durabila in timp. Este realizata manual si prezinta o foarte buna prize la mana. Este utilizata de catre jucatorii profesionisti.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna minge de handbal. Spor la cumparaturi!

Mingi de handbal de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *