Cum alegi cele mai bune creioane 3D?

cele mai bune creioane 3DUn creion 3D este o unealta care te va ajuta sa desenezi in spatiu, creand tot felul de forme in trei dimensiuni. Practic acesta se aseamana cu un stilou, dispune de un rezervor in care se gaseste plastic termo-deformabil, care iese prin varf atunci cand se incalzeste si se intareste la contactul cu aerul.

Cu ajutorul unui astfel de creion 3D iti poti exersa viziunea ta creativa, putand realiza diverse produse decorative, jucarii sau de design. Acesta are posibilitatea de a desena in lemn, cupru, bronz, nylon, policarbonat sau folosind diverse filamente de plastic.

Acest creion 3D este o inventie recenta aparuta in lume, ea venind sa satisfaca curiozitatea celor pasionati de design si de crearea de diverse forme geometrice sau neregulate.

Astfel, se poate da frau liber imaginatiei prin folosirea unui creion 3D, ce poate inventa  desene “concepute in aer”, cu forme originale, in formatul cu trei dimensiuni. Acest instrument aduce un concept nou, inedit, pe piata de design si de proiectare.

Creioanele 3D pot fi folosite atat de artisti, plasticieni, dar si de amatori, pentru crearea unor obiecte originale care pot incanta publicul in cadrul unor expozitii, workshop-uri sau tabere pentru copii.

Alegerea unui creion 3D nu este o misiune prea usoara, de aceea este recomandat ca inainte de a merge in magazine sa gasesti unul adecvat, este bine sa cunosti mai multe detalii despre acesta.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune creioane 3D, potrivite pentru activitatea sau hobby-ul tau.

Vezi rapid o ofertă de preț la creioanele 3D: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune creioane 3D in functie de temperatura de lucru?

Creioanele 3D pot fi de doua tipuri, in functie de temperatura de lucru: 90-110 grade C si 160-220 grade C.

Creion 3D cu temperatura joasa de lucru – de regula acest tip de creion 3D este destinat copiilor, modelul lucrand la temperaturi mai joase de 90-110 grade Celsius.

Cu el se pot desena forme simple sau mai complicate, intr-o multitudine de culori.

Creion 3D cu temperatura inalta de lucru – acest model este special conceput pentru adulti. El are o temperatura de lucru cuprinsa intre 160 si 220 de grade Celsius, iar viteza de printare poate fi ajustabila, avand 4 trepte.

Profită de Reducerile actuale eMAG la creioanele 3D: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune creioane 3D in functie de tipul alimentarii?

Creioanele 3D se deosebesc in functie de tipul alimentarii astfel: cu cablu de alimentare USB si cu baterie incorporabila.

Creion 3D cu cablu USB – acest model este prevazut cu cablu de alimentare cu USB si un adaptor de curent.

Creion 3D cu baterie incorporabila – acest model este de regula cel destinat copiilor, deoarece el necesita o incalzire mai redusa a filamentelor.

Vezi toate creioanele 3D de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune creioane 3D in functie de utilizatori?

Creioanele 3D de pe piata sunt clasificate in functie de utilizatori astfel: pentru adulti si pentru copii.

Creion 3D pentru adulti – este cel mai complex instrument creat pentru “desenul in aer”. Acesta are un control tactic al vitezei si al temperaturii. Duzele (varfurile) pot fi de diverse dimensiuni, cum ar fi 0,5, 1 si 1,5 mm.

Creion 3D pentru copii – acest model ajuta copii sa se joace cu desenele in trei dimensiuni, realizate deasupra unei coli de hartie.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun creion 3D. Spor la cumparaturi!

Creioane 3D de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *