Cum alegi cea mai buna masina de cusut?

cea-mai-buna-masina-cusutEsti pasionat de croitorie, doresti sa realizezi propriile haine pentru familia ta? Pentru asta trebuie sa alegi o masina de cusut, insa acest lucru nu este chiar asa usor, mai ales pentru persoanele care nu au niciun fel de experienta in domeniu.

Cu o masina de cusut iti poti crea haine, asa cum le-ai dorit, poti modifica lucrurile copiilor si ale familiei, dupa preferinte. Costumele, bluzele, tricourile, pantalonii sau pernele sunt la indemana ta, daca vei alege o masina de cusut.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna masina de cusut, potrivita nevoilor tale.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI.

Scopul de a cumpara cea mai buna masina de cusut

Vrei sa-ti scurtezi o fusta sau un pantalon, ai de modificat imbracamintea copiilor? Insa faci asta doar de cateva ori pe luna? Atunci poti sa alegi o masina de cusut simpla, care este capabila sa faca cusaturile obisnuite.

Doresti sa realizezi produse mai complicate, sa creezi diverse haine? In acest caz, ai nevoie sa alegi o masina de cusut mai complexa, care sa poata realiza zig-zag-ul ajustabil, sa fie usor de manevrat si folosit.

Daca esti interesat sa iti deschizi o afacere, un magazin, o croitorie, atunci trebuie sa alegi o masina de cusut mai puternica. Ea iti va permite sa utilizezi un ac dublu si sa poti executa diverse tipuri de cusaturi.

Cumpără-ti Acum Mașină de Cusut la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de cusut?

Caracteristici tehnice ale unei masini de cusut

Inainte sa alegi o masina de cusut trebuie sa stii care dintre caracteristicile tehnice ale produsului te pot ajuta in activitatea ta. Daca ai nevoie sa cosi produse de mari dimensiuni, atunci iti trebuie o masina de cusut care sa dispuna de un spatiu suficient intre ac si corpul masinii, pentru a putea manevra materialul.

O alta caracteristica majora este bratul liber, utilizat pentru cusatura circulara sau tubulara. Aceasta este necesara la maneci si cracul pantalonilor.

Alte functii importante pentru masina de cusut sunt butoniera intr-un singur pas, infiltrarea automata, suveica, sistemul de prindere al materialului in sapte puncte si cel de infiltrare rapida a atei.

Profită de oferta actuală la mașinile de cusut: CLICK AICI.

Tipuri de masini de cusut

Exista doua tipuri de masini de cusut pe care le puteti alege, in functie de nevoile dvs.: mecanice si computerizate.

-Masini de cusut mecanice

Acest model de masina de cusut dispune de toate caracteristicile tehnice de baza  necesare. Ea poate fi actionata de o pedala si poate realiza diverse tipuri de cusaturi: butoniera automata intr-un singur pas sau in patru pasi, sistemul de bobinare rapida si introducerea automata a atei in ac.

-Masini de cusut computerizate

Un astfel de tip de masina de cusut reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc sa faca performanta si sa-si dezvolte arta croitului. O masina de cusut computerizata este capabila sa controleze lungimea pasului si latimea cusaturii.

Produsul are in memorie diverse modele de cusaturi, masina de cusut dispunand de un ecran LCD pentru a putea accesa functiile.

Prinde Reducerile de Azi la mașinile de cusut: CLICK AICI.

Service si garantia

Cum masinile de cusut sunt complexe, avand diverse componente si accesorii, sunt dificil de intretinut si de multe ori necesita interventia unui specialist. De obicei, masinile de cusut au o perioada de garantie de 2 ani, insa piesele electrice si accesoriile au garantii mai mici. Asigurati-va ca pe certificatul de garantie este trecuta si o unitate service.

Concluzia

Cea mai buna masina de cusut este cea care va satisface la maxim nevoile dvs., in functie de complexitatea lucrarilor pe care intentionati sa le executati. Este bine sa apelati la un specialist in domeniu, care va poate da sfaturi pretioase la alegerea unui produs competitiv.

Cumpără-ți Acum cea mai bună mașină de cusut la Preț Redus: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *