Cum alegi cel mai bun atomizor?

cel-mai-bun-atomizorOrice persoana ce se ocupa de gradina sau de un anumit spatiu cultivat isi doreste sa utilizeze cele mai bune dispozitive, practice si sa care pot usura munca considerabil. In aceste conditii, este important sa va informati pentru a gasi cel mai bun atomizor. Nu este dificil sa faceti acest lucru si trebuie sa aveti in vedere ca acest aparat este indispensabil pentru persoanele pasionate de gradinarit.

Atomizorul este conceput ca o masina de stropit ce are capacitatea de a pulveriza in atmosfera substante in stare lichida sau solida. Prin aceste substante pulverizate cu un atomizor, va exista posibilitatea influentarii unor procese specifice din domeniul pomiculturii, viticulturii sau chiar cultivarea legumelor in interiorul unor sere.

In ceea ce privesc avantajele utilizarii celui mai bun atomizor, putem spune ca sunt multiple, avand o functionalitate extinsa in gospodarii, gradini, curti sau livezi.

In cazul in care v-ati hotarat sa descoperiti cel mai bun atomizor, este indicat sa tineti cont de indicatorii de performanta indispensabili pentru o functionare cat mai eficienta a produselor din aceasta categorie. Tinand cont de urmatoarele informatii veti gasi cu siguranta cel mai bun atomizor.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI

Tipuri – Atomizor cu acumulator, pe benzina sau manual?

In ceea ce priveste selectia, aveti posibilitatea de a opta pentru un atomizor cu acumulator, pe benzina sau manual. Fiecare din aceste tipuri, vine cu o serie de avantaje si dezavantaje, dupa cum vom observa in cele ce urmeaza.

Referitor la un atomizor cu acumulator, putem spune ca ofera o functionare ideala, atat timp cat acumulatorul este incarcat. In cazul in care acesta se descarca, trebuie sa reluati procesul de incarcare, dupa care sa utilizati din nou atomizorul. Beneficiile acestui tip de atomizor sunt reprezentate de portabilitatea facila, fara a mai fi nevoie de benzina si fara a mai lucra manual.

Pe de alta parte, atomizoarele pe benzina pot oferi o eficienta sporita, datorita faptului ca pot functiona automat pentru o perioada indelungata de timp. Insa, trebuie sa tineti cont si de cantitatea de benzina pe care o veti utiliza si pe care va trebui sa o transportati.

Referitor la atomizorul manual, putem spune ca reprezinta, de asemenea, o modalitate eficienta de lucru, insa va trebui sa il activati si sa lucrati manual cu el, fara a beneficia de acumulator si sistemul de functionare pe benzina.

In functie de necesitatile pe care le aveti si de bugetul de care dispuneti, urmeaza sa optati pentru una din aceste variante de achizitionare, dar nu ignorati informatiile din rândurile ce urmeaza, pentru a avea garantia ca ati achizitionat cel mai bun atomizor.

Vezi ofertă atomizor cu acumulator: CLICK AICI.

Pentru ofertă atomizor pe benzină: CLICK AICI.

Ofertă atomizor manual: CLICK AICI.

Puterea motorului – in cai putere (cp) – pentru cel mai bun atomizor

Puterea motorului unui atomizor reprezinta un capitol important pe care va trebui sa il analizati inainte de a achizitiona produse de acest tip.

In ceea ce priveste eficienta in functie de intensitatea fluxului de aer dispersat, puterea motorului reprezinta un factor si un indice concludent in acest sens. Deoarece functioneaza cu motoare termice cu o ardere interna de combustibil, aceste produse vor avea o putere precizata in cai putere. Aceasta unitate este tradusa in felul urmator, 1 CP inseamna aproximativ 735 W. In aceste conditii, in ceea ce priveste achizitionarea, veti avea ocazia de a gasi modele multiple, ce au o putere situata intre 1 – 2 CP.

Referitor la gama semiprofesionala pentru aceste aparate, putem spune ca aveti ocazia de a opta pentru puteri situate intre 3 – 5 CP. Pe de alta parte, in cazul in care veti dori sa gasiti aparate profesionale, ce nu vor lasa de dorit in ceea ce priveste eficienta de lucru, este necesar sa optati pentru o putere cuprinsa intre 3 – 4,5 CP.

Asadar, in functie de necesitatile pe care le aveti sau daca utilizati atomizorul pentru gospodaria proprie sau pentru o livada pe suprafete intinse, este indicat sa optati pentru o putere mai mica, sau mai mare, astfel incat sa fiti convinsi ca ati ales cel mai bun atomizor.

Cumpăra-ti Atomizor la Promoție: CLICK AICI.

Capacitate rezervor solutie pentru un atomizor de calitate

In functie ce capacitatea rezervorului pentru solutie a unui atomizor, putem distinge trei categorii de produse: modelele conventionale, de tip hobby, semiprofesionale si profesionale.

In aceste conditii, capacitatea primei categorii va fi inferioara categoriei profesionale de produse. Referitor la capacitatea rezervorului de solutie pentru un atomizor, putem spune ca se situeaza intre 10 – 20 l de cele mai multe.

Capacitatea ce se situeaza in jur de 10 l o intalnim de cele mai multe ori in cazul atomizoarelor hobby, iar capacitatile ce se situeaza in jur de 20 l sunt intalnite in cazul atomizoarelor de tip profesionale. In ceea ce priveste selectia cantitatii potrivite pentru un rezervor de solutie, este important sa tineti cont si de dimensiunea lucrarilor pe care urmeaza sa le desfasurati. In cazul in care suprafata si timpul de lucru este mai restrans, atunci puteti selecta un rezervor cu o cantitate mai mica. Pe de alta parte, daca suprafate de lucru este restransa, trebuie sa optati pentru un rezervor mai mare, pentru a evita alimentarea la un interval scurt de timp.

Analizati cu atentie necesitatile dumneavoastra, pentru a alege cel mai bun atomizor, cu o capacitate optima a rezervorului de solutie.

Profită de oferta actuală la atomizoare: CLICK AICI.

Distanta de pulverizare a celui mai bun atomizor

Distanta de pulverizare reprezinta o alta chestiune importanta, pe care va trebui sa o aveti in vedere in momentul in care cautati cel mai bun atomizor. In aceste conditii, in cazul aparatelor de acest tip din gama conventionala – hobby, putem spune ca distantele de pulverizare sunt mai restranse, avand o raza de actiune situata intre 3 – 6 m. In cazul in care veti opta pentru aparatele profesionale din acest domeniu, veti avea ocazia de a proiecta vaporii la distante destul de mari, situate intre 18 – 20 m. Aceste atomizoare, sunt prevazute de asemenea cu pompe speciale si motoare puternice pentru a ajunge la aceasta distanta de pulverizare.

Pentru a beneficia de un randament optim pentru sere si spatii mai restranse, este indicat sa optati pentru o distanta de pulverizare cuprinsa intre 5 – 11 m, pe care o veti obtine optand pentru aparatele semiprofesionale din acest domeniu. Pentru o selectie corecta in functie de distanta de pulverizare este foarte important sa aveti in vedere necesitatile suprafetelor de lucru. Daca acestea sunt restranse, nu este indicat sa optati pentru un atomizor cu o distanta de pulverizare foarte mare. Trebuie sa optati pentru un aparat profesional cu o distanta mare de pulverizare in cazul unor culturi pe suprafete intinse.

Dupa cum probabil ati observat distanta de pulverizare reprezinta un criteriu important spre a alege cel mai bun atomizor.

Prinde Reducerile de azi la atomizoare: CLICK AICI.

Brandul unui atomizor de calitate

In ceea ce priveste brandul pe care il puteti selecta in ceea ce priveste achizitionarea, putem spune ca posibilitatile sunt multiple. Optand pentru un produs Makita in acest domeniu veti avea parte de eficienta maxiam in pulverizare. Produsele Ruris sunt foarte apreciate, deoarece ofera calitate si profesionalism. In momentul achizitionarii celui mai bun atomizor, puteti lua in calcul si brandul Raider, deoarece ofera o eficienta sporita in timpul lucrarilor de pulverizare. Stern reprezinta o alta modalitate prin care va puteti bucura de un randament eficient in ceea ce priveste pulverizarea. Puteti alege si brandul Rotakt in vedere achizitionarii celui mai bun atomizor. Produsele Solo asigura o dispersie inteligenta, reprezintand o alta modalitate ideala de achizitie a unui atomizor. De asemenea, puteti opta pentru produsele Kasei, si veti avea ocazia de a obtine o pulverizare eficienta. Greenfield reprezinta modalitatea ideala prin care veti avea parte de calitatea unui atomizor. Totodata, puteti opta si pentru produsele Hecht, in cazul in care veti dori o functionare ideala a unui produs de acest tip. Optand pentru unul din aceste branduri, cu siguranta veti gasi cea mai buna solutie pentru cel mai bun atomizor.

Cumpără-ți un Atomizor de Calitate la Preț Redus: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *