Cum alegi cea mai buna inchidere centralizata?

cea mai buna inchidere centralizataFara indoiala toti detinatorii de masini stiu faptul ca un sistem de inchidere centralizata este necesar, el fiind foarte practic si util. El este alcatuit dintr-un emitator aflat pe telecomanda si un receptor care se gaseste in autoturism.

In afara acestora, exista si conexiuni la un set de relee si motorase care permite inchiderea si deschiderea usilor si portgajaului, in mod automat.

Este bine de retinut faptul ca odata ce ai coborat din masina vei lua si cheia sau telecomanda, pentru a inchide usile rapid si comod, fara riscuri.

Sistemul de inchidere centralizata iti permite si localizarea masinii in parcare, precum si siguranta acesteia, atunci cand te afli la cumparaturi sau la plimbare.

Se recomanda ca atunci cand achizitionezi un modul de inchidere centralizata sa te asiguri ca el este compatibil cu masina ta. Ultimele modele sunt universale, ele putandu-se folosi indiferent de sistemul de inchidere, pneumatic sau electric al autoturismului.

Poti opta pentru un sistem care are inclusa si alarma auto, un mijloc extrem de necesar pentru tine, acasa sau in oras.

Pe piata exista o multitudine de sisteme de inchidere centralizata, de aceea este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Recomandarea expertilor din domeniu este sa consulti si un specialist profesionist, care iti poate da niste sfaturi competente specifice marcii masinii tale.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna inchidere centralizata, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la închiderea centralizată: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna inchidere centralizata in functie de caracteristicile tehnice?

Cand alegi un modul de inchidere centralizata este recomandat sa tii seama si de functiile pe care acesta le are. Astfel pot fi: comanda de la distanta, inchiderea si deschiderea usilor, a portbagajului, a geamurilor.

Te mai poate interesa si alte caracteristici tehnice ale modulului de inchidere centralizata, cum ar fi raza de actiune, care poate fi de 10-20 de metri sau chiar de 100 de metri.

De asemenea, activarea si oprirea alarmei auto. In functie de preferintele tale si de buget, iti poti alege modelul dorit.

Profită de Oferta actuală eMAG la închiderea centralizată: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna inchidere centralizata in functie de tipul acesteia?

Modulele de inchidere centralizata pot fi cu cheie sau cu 2 telecomenzi.

Inchidere centralizata cu cheie – acest model se potriveste la sistemele de inchidere de tip electric si pneumatic. Deschiderea si inchiderea usilor si a portbagajului se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi. Foloseste tehnologia analogica.

Inchidere centralizata cu 2 telecomenzi – acest sistem permite blocarea si deblocarea usilor de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. Foloseste tehnologia wireless, avand si alte functii precum ridicarea geamurilor, inchiderea/deschiderea portbagajului, localizarea in parcare.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna inchidere centralizata. Spor la cumparaturi.

Închidere centralizată de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *