Cum alegi cel mai bun mobilier de terasa?

cel mai bun mobilier de terasaUn mobilier de terasa poate fi folosit acasa, dar si in localurile din oras, unde se poate servi masa. Aceste piese iti pot aduce clipe de relaxare dupa serviciu, la o iesire cu familia sau cu prietenii.

In cazul in care ti-ai amenajat un loc unde sa iti bei cafeua sau sa privesti orasul, atunci poti apela la un mobilier de terasa, care este foarte practic pentru oricine, indiferent de gusturi sau preferinte.

La fel, daca intentionezi sa deschizi un local sau un club, atunci poti aranja spatiul cu un mobilier de terasa elegant, care sa atraga clientii ca un magnet.

Pe piata vei gasi numeroase astfel de modele, de aceea este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun mobilier de terasa, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mobilierul de terasă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mobilier de terasa in functie de tipul setului?

Un aspect important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui mobilier de terasa il reprezinta tipul acestuia, care poate contine masa si scaune sau masa, canapea si fotolii.

Mobilier de terasa cu masa si scaune – este cel mai intalnit model in magazine, destul de popular in localurile clasice, traditionale. In functie de spatiul si aranjamentul dorit, poti alege 3 sau 5 piese.

Mobilier de terasa cu masa, canapea si fotolii – modelul este unul modern, care poate fi asezat intr-un local cool, in special pentru generatia tanara. Poate fi foarte atragator pentru clienti.

Profită de Oferta actuală eMAG la mobilierul de terasă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mobilier de terasa in functie de material?

Mobilierul de terasa poate fi fabricat din diverse materiale, precum: plastic, lemn, ratan etc.

Mobilier de terasa din plastic – acest model este cel mai intalnit in magazine, dar si cel intrebuintat in localuri, fiind foarte usor de intretinut si cu un pret accesibil.

Mobilier de terasa din lemn – daca iti doresti un loc mai rustic si traditional atunci este recomandat sa iti achizitionezi piese din lemn, care sunt foarte rezistente in timp.

Mobilier de terasa din ratan – este un model modern, care poate sa atraga tinerii si generatia de mijloc. Un local elegant, cu personalitate, poate adopta acest tip mai deosebit.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la mobilierul de terasă: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mobilier de terasa in functie de numarul de piese?

Un mobilier de terasa poate avea un anumit numar de piese, astfel: 3-4, 5-7 etc.

Mobilier de terasa din 2-3 piese – acest model este alcatuit dintr-o masa, scaune sau fotolii/canapea. Este cel mai intalnit tip de pe piata si din localurile din tara. In functie de buget si de designul general al terasei iti poti alege configuratia preferata.

Mobilier de terasa din 5-7 piese – poate contine, spre exemplu, o masa si 4-6 scaune, daca iti doresti piese mai multe, in cazul in care spatiul disponibil este mai mare.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun mobilier de terasa. Spor la cumparaturi.

Mobilier de terasă de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cea mai buna umbrela pentru terasa?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *