Cum alegi cea mai buna hota de inox?

cea mai buna hota de inoxO hota de inox este un aparat electrocasnic foarte util in orice locuinta, el absorbind toate mirosurile din bucatarie ale mancarurilor preparate de gospodine. Ea este recomandata, deoarece produsul contribuie la imbunatatirea confortului din casa.

Trebuie mentionat faptul ca o hota de inbox este un dispozitiv de calitate, igienic, functional, usor de intrebuintat si de intretinut.

Orice gospodina este in culmea fericirii atunci cand la bucatarie dispune de o hota de inox, ce ii face viata mai usoara si mai putin stresanta.

Pe piata vei gasi numeroase astfel de modele si de aceea este destul de dificil sa alegi unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna hota de inox, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la hotele de inox: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna hota de inox in functie de putere?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei hote de inox il reprezinta puterea acesteia, astfel: de 100-160 W si de 200-300 W.

Hota de inox de 100- 200 W – este cel mai utilizat model standard, avand un pret accesibil. Este suficient pentru un gatit normal, avand capacitate suficienta de absorbtie a mirosurilor. Are un nivel scazut de zgomot si este fiabila, avand un consum de energie electrica mai mic.

Hota de inox de 200-300 W – acest aparat este unul mai puternic, avand o capacitate de absorbtie superioara a mirosurilor rezultate de la gatirea mancarurilor, in bucatarie. Intretinerea se face usor deoarece dispune de filtre metalice anti-grasime.

Profită de Oferta actuală eMAG la hotele de inox: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna hota de inox in functie de clasa energetica?

In magazine vei gasi hote de inox care sunt incadrate la diferite clase energetice, precum A+++, A++, A+, B,C,D,E,F. Cele mai economice din punct de vedere al consumului de energie electrica sunt cele din clasa A.

Hota de inox cu clasa energetica A++ – acest model este foarte convenabil din punct de vedere al consumului de energie electrica, avand un consum estimat anual de numai 63 KWh.

Hota de inox cu clasa energetica A+ – este un aparat care consuma mai mult anual fata de modelele cu clasa A++, dar mai putin fata de cele etichetate cu B,C,D,E,F.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la hotele de inox: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna hota de inox in functie de tipul filtrului?

Hotele de inox pot avea diferite tipuri de filtre, precum cele metalice, de carbon etc.

Hota de inox cu filtru metalic – este cel mai intalnit model de pe piata din aceasta categorie. Are o capacitate mare de absorbtie al mirosurilor, iar unele dispozitive dispun de mai multe nivele de putere.

Hota de inox cu filtru de carbon – dispozitivul extrage cu eficienta mirosurile din bucatarie. Aceasta dispune de 2 filtre de carbon, putandu-se regla puterea hotei in functie de cantitatea de alimente preparate.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna hota de inox. Spor la cumparaturi.

Hote de inox de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *