Top 3 panouri radiante cu cel mai bun raport calitate-pret

Vrei sa-ti instalezi panouri radiante cu infrarosu si nu stii ce sa alegi? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 panouri radiante cu cel mai bun raport calitate-pret”.

1. Panouri Radiante Ecosun

panouri-radiante-ecosunPanourile Radiante Ecosun ocupa locul 1 in ,,Top 3 panouri radiante cu cel mai bun raport calitate-pret”.

Panourile radiante Ecosun sunt panourile radiante cu cel mai bun raport calitate-pret din piata autohtona, remarcandu-se prin eficienta ridicata si durata mare de utilizare.

Panorile radiante Ecosun sunt produse in Cehia, fiind foarte apreciate pentru fiabilitatea lor, pentru aspectul deosebit, respectiv pentru calitatea incalzirii. Sunt practice si usor de instalat in orice incapere, fara a necesita obtinerea de autorizatii in prealabil.

De asemenea, se mai impune sa precizam si faptul ca sunt panouri radiante cu infrarosu de ultima generatie, elementul activ fiind produs în U.K, asamblarea realizandu-se  in Cehia, rezultand un produs de calitate, cu eficienta ridicata, lucru constatat in urma a numeroase teste, fiind testate ani de zile pe piata vest-europeana.

Gama panourilor radiante Ecosun este una variata, astfel incat sa acopere o diversitate de aplicatii.

Alegerea panoului radiant potrivit se face tinandu-se cont de dimensiunile spatiului si de pierderile de caldura ale acestuia. Astfel, in functie de caracteristicile camerei (dimensiuni si gradul de izolatie) vei alege un panou radiant Ecosun de putere mai mare sau mai mica, sau vei instala chiar doua panouri radiante intr-o incapere, in conditiile unei camere de dimensiuni mai mari sau cu izolatie precara.

Pentru alegerea panoului radiant potrivit iti recomand utilizarea acestui calculator: CLICK AICI.

Puteri disponibile pentru panourile radiante Ecosun rezidentiale:

De asemenea, pentru plata cu cardul sau in rate, poti achizitiona panouri radiante Ecosun de pe eMAG: Click Aici.

Totodata, este important sa stii si faptul ca, in cazul in care ai de incalzit un spatiu industrial, gama de panouri radiante Ecosun cuprinde panouri speciale pentru incalzirea acestor spatii, respectiv panourile radiante industriale Ecosun S.

Aceste se gasesc la diferite puteri, de la 900w, pana la 3600w, fiind destinate incalzirii spatiilor cu inaltimea de peste 3 m.

Panourile radiante Ecosun industriale pot fi alimentete atat la 220 V, cat si la 380 V, cu exceptia celor de 900w si 1200w, care pot fi alimentate doar la 220 V.

Pentru alegerea panoului radiant industrial potrivit recomand aceat calculator: CLICK AICI. 

Puteri disponibile pentru panourile radiante Ecosun industriale:

2. Panouri Radiante Dragus

panouri-radiante-dragusPanourile Radiante Dragus ocupa locul 2 in ,,Top 3 panouri radiante cu cel mai bun raport calitate-pret”.

Sunt panouri radiante cu infrarosu de foarte buna calitate, cu un raport calitate-pret excelent, avand eficienta ridicata si aspect impecabil.

Panourile Radiante Dragus pot fi incadrate in orice decor, existand chiar posibilitatea achizitionarii unui panou radiant tip tablou.

Vin echipate cu un sistem de prindere ce faciliteaza montajul, acesta putand fi realizat cu un minim de cunostinte in domeniu, insa pentru siguranta se recomanda ca montajul panourilor radiante Dragus sa fie realizat de un electrician.

Totodata, in ceea ce priveste panourile radiante Dragus, este de remarcat si faptul ca acestea sunt singurele penouri radiante cu infrarosu din piata romaneasca ce isi reduc consumul de energie cu 20% dupa aproximativ 5-10 minute de la pornire, emisivitatea ramanand constanta. Acest lucru se datoreaza tehnologiei de ultima generatie ce sta la baza realizarii acestor panouri.

Gama Panourilor Radiante Dragus cuprinde diferite dimensiuni si puteri, putand astfel acoperi o varietatea de aplicatii.

Puteri disponibile pentru panourile radiante Dragus:

Panou potrivit se alege in functie de dimensiunile camerei si de gradul de izolatie al acesteia, in anumite situatii impunandu-se instalarea a doua sau mai multe panouri radiante Dragus intr-o singura camera.

Pentru o alegere corecta te sfatuiesc sa folosesti acest calculator de dimensionare: CLICK AICI.

In ceea ce priveste instalarea panourilor radiante Dragus, cea mai buna varianta o reprezinta instalarea pe tavanul incaperii, aceasta pozitie asigurand distributia uniforma a radiatiei in incapere, minimizand consumul de energie electrica.

panouri radiante Dragus tip tablouTotodata, este important sa stii si faptul ca gama de panouri radiante Dragus cuprinde si panouri radiante tip tablou, cu un aspect deosebit, comportandu-se din punct de vedere estetic ca un veritabil tablou. Imaginea de pe suprafata acestora are o calitate impecabila, diversitatea de imagini facand posibila incadrare acestora in aproape orice decor.

Modele panouri radiante Dragus tip tablou:

3. Panouri Radiante Sunjoy

panouri-radiante-sunjoyPanourile Radiante Sunjoy ocupa locul 3 in ,,Top 3 panouri radiante cu cel mai bun raport calitate-pret”.

Panourile radiante Sunjoy se remarca prin aspectul deosebit si eficienta ridicata, fiind panouri radiante cu infrarosu produse in Coreea de Sud.

Se gasesc, de asemenea, la diferite dimensiuni si puteri, purandu-se instala in aproape orice tip de incapere.

Totodata, panourile radiante Sunjoy se remarca prin efectele terapeutice exceptionale. datorate unui cristal numit TURMALINA, ce se aplica intr-un strat subtire pe suprafata panoului, generand astfel ioni negativi.

Functia terapeutica se pastreaza separat de functia de incalzire, sustinandu-se faptul ca efectele terapeutice se produc inclusiv atunci cand panoul este oprit.

Gama Panourilor Radiante Sunjoy cuprinde panouri radiante cu puteri de la 435w, pana la 950w, cu o dimensionare corecta avand capacitatea sa incalzeasca aproape orice incapere.

Panourile radiante Sunjoy pot fi utilizate atat ca unica sursa de incalzere, cat si ca sursa de incalzire alternativa sau suplimentara.

Sistemul de fixare este unul facil, cu gauri in rama, montajul realizandu-se printr-un procedeu asemanator cu fixarea unui tablou obisnuit.

La momentul instalarii panourilor radiante Sunjoy se va atasa si un termostat de ambient, cu rol de pastrare a unei temperaturi uniforme in incapere, panoul functionand doar atat cat este nevoie.

Vezi o oferta de pret la panourile radiante Sunjoy: CLICK AICI.

Recomand consultarea unui specialist in domeniu

In cazul in care nu ai reusit sa-ti calculezi necesarul de panouri radiante cu ACEST CALCULATOR, sau daca ai nevoie de informatii suplimentare, iti recomand consultarea unui specialist in domeniu. Astfel ti-i recomand cu incredere pe cei de la www.panouri-radiante-infrarosii.ro.

Sunt de ani buni pe piata si comercializeaza o gama variata de panouri radiante cu infrarosu, fiind capabili de a-ti face cele mai bune recoamdari.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

1 răspuns

  1. Haiducu spune:

    Panourile cu infrarosu sant cele mai rentabile ditre toate aparatele cu incalzire electrica Am un prima p10 150/100 cm de 5 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *