Cum alegi cea mai bună combină frigorifică?

Cea mai bună combină frigorifică?Vrei să-ți achiziționezi o combină frigorifică și nu știi care este cea mai potrivită alegere? Am alcătuit pentru tine o lista de caracteristici, care te vor ajuta să faci cea mai bună alegere.

Nu uita de faptul că o combina frigorifică este un electrocasnic pe care nu-l vei schimba des, calitatea acesteia fiind criteriul principal de care trebuie să ții cont când te hotărăști să faci o achiziție.

Tipul combinei frigorifice

Ai trei variante din care poți alege:

  • Combină frigorifică cu congelatorul sus;
  • Combină frigorifică cu congelatorul jos;
  • Combină frigorifică cu congelatorul paralel cu frigiderul (side by side).

Trebuie să știi că nu există nicio diferența la nivel calitativ între cele trei tipuri. Modelul ales depinde de nevoile tale și de spațiul de stocare de care ai nevoie. Combinele frigorifice side by side sunt cele mai voluminoase, dar și cele mai moderne. Dacă vrei să-ți achitionezi un astfel de model trebuie să fii sigur că ai și spațiu suficient.

Cea mai bună combină frigorifică: Sistemul de răcire

Sunt 2 mari tipuri de sisteme de răcire: Static și No Frost. Dacă alegi o combină frigorifică cu sistem de răcire static, o dată la 6-12 luni trebuie dezghețat și curățat frigiderul și congelatorul de gheață.

Sistemul No Frost nu permite acumularea de gheață, având un sistem de răcire modern. Acest tip de răcire nu permite acumularea mirosurior și a mucegaiului. Dezavantajul este că poate usca alimentele. Dacă alegeți acest tip de combină frigorifică, în congelator alimentele trebuie să fie acoperite de folie. Prețul combinelor frigorifice No Frost este mai ridicat decât al celor cu sistem de răcire clasic.

Cea mai bună combină frigorifică: Clasa energetică

Clasa energetică este dată de raportul dintre eficientă și consum. Clasa energetica este cuprinsă între D și A+++. Cu cât clasa este mai mare (A+++), cu atât consumul este mai mic și durabilitatea combinei frigorifice mai ridicată. Deși produsele cu o clasa energetică mai mare sunt mai scumpe, investiția se va atenua în timp.

Combine frigorifice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI

Alte caracteristici de care trebuie să ții cont atunci când te hotărăști să îți cumperi o combină frigorifica

Culoarea și modelul sunt printre cele mai importante caracteristici, deoarece întregesc designul locuinței. Găsești combine frigorifice de la alb murdar, cu aspect vintage, la negru intens, inox sau clasicul alb. Cele albe sunt și cele mai ieftine. Cu cât designul este mai modern și culoarea mai neobișnuită, cu atât prețul crește.

Dacă vrei funcții suplimentare există aparatul de apă incorporat în ușa combinei frigorifice, iluminarea internă, dotările audio-video, rama foto sau chiar televizorul incorporat.

De asemenea, poți opta pentru combinele frigorifice cu suport pentru sticle. Te sfătuiesc să alegi o combină frigorifica ale cărei rafturi poate fi reglate în funcție de înălțimea dorită. Este important ca rafturile să nu fie fixe.

Având toate aceste informații, sunt convins că vei alege cea mai bună combină frigorifică, care să satisfacă în întregime necesitățile tale.

Combine frigorifice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *