Cum alegi cea mai buna casca pentru scuter?

cea mai buna casca pentru scuterO casca pentru scuter este un accesoriu absolut obligatoriu pentru cei care se deplaseaza cu un astfel de vehicul, indiferent ca se afla pe un drum aglomerat din oras sau pe o sosea nationala.

In cazul in care conduci un scuter este necesar sa porti o casca de protectie, care iti va oferi o deplasare in conditii optime si fara incidente sau accidente.

A conduce un asemenea vehicul pe doua roti este un lucru placut, dar acest fapt implica si unele responsabilitati. Pentru oricine este in aceasta situatie, este recomandat sa poarte o casca pentru scuter, un obiect mai mult decat necesar, care in anumite situatii iti poate salva viata.

Este indicat sa alegi un produs de calitate, care indeplienste standardele de siguranta. Pe piata exista numeroase modele, de aceea pentru a gasi unul adecvat am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna casca pentru scuter, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la căștile pentru scuter: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna casca pentru scuter in functie de standarul de siguranta?

Trebuie stiut faptul ca o casca pentru scuter indeplineste niste standarde de siguranta internationale, practic niste conditii minime pentru protectie.

Atunci cand achizitionezi un asemenea produs asigura-te ca acesta are inscriptionat un standard de protectie. Spre exemplu in Europa, castile au indicativul ECE 22.05.

Profită de Reducerile actuale eMAG la căștile pentru scuter: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna casca pentru scuter in functie de protectie?

Castile pentru scuter trebuie sa dispuna de mai multe caracteristici de protectie: antifrecare, antiimpact si antipenetrare.

Protectia antifrecare este destinata absorbtiei socului in cazul unei loviri la cap, in timpul unui incident nedorit.

Protectia antipenetrare te asigura contra unor eventtuale obiecte care iti pot sparge zona exterioara a castii, printr-o actiune violenta.

Protectia antiimpact este o caracteristica de baza a castii, ea trebuind sa fie solida si confectionata dintr-un material rezistent.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la căștile pentru scuter: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna casca pentru scuter in functie de tipul acesteia?

Castile pentru scuter pot fi de mai multe tipuri, astfel: ”open face” (fata descoperita), ”flip up” (cu viziera rabatabila) si ”full face” (fata acoperita total).

Casca pentru scuter tip “open face” – este un model simplu, usor, dar ofera protectie doar in zona superioara a capului. Are cel mai mic pret dintre modelele existente pe piata.

Casca pentru scuter tip “flip up” modulara – este un model care iti ofera o protectie medie. El dispune de o viziera ce acopera fata, facandu-l mai bun decat cel “open face”.

Casca pentru scuter tip “full face” – este cel mai bun model exsitent in magazine, el dispunand de cele mai bune caracteristici. Este complet, asigurand o protectie totala in zona capului deoarece o acopera in totalitate. Are pretul cel mai ridicat dintre toate castile din aceasta gama.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna casca pentru scuter. Spor la cumparaturi!

Căști pentru scuter de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *