Cum alegi cea mai buna baterie de scuter?

cea mai buna baterie de scuterO baterie de scuter este o componenta esentiala pentru orice astfel de vehicul, deoarece asigura functionarea acestuia, o lunga perioada de timp. In general, un asemenea produs are o viata cuprinsa intre 3 si 5 ani, insa aceasta depinde de calitatea sa, dar si intretinerea lui.

Este bine de stiut faptul ca in momentul in care trebuie sa achizitionezi o baterie moto de scuter, este recomandat sa verifici si sa-ti notezi caracteristicile tehnice ale vechiului produs, pentru a te asigura ca vei face o alegere perfecta.

Bateria de scuter trebuie sa fie compatibila cu vehiculul tau, cu marca si cu caracteristicile tehnice ale acestuia.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, insa este destul de dificil sa gasesti, cu repeziciune, unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta, cu siguranta, sa alegi cea mai buna baterie de scuter, potrivita pentru vehiculul tau.

Vezi rapid o ofertă de preț la bateriile de scuter: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna baterie de scuter in functie de tip?

Bateriile de scuter pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: cu electrolit, cu gel si fara intretinere.

Baterie moto scuter cu electrolit – un astfel de model este unul standard, prevazut cu recipient cu electrolit si cu un dispozitiv de umplere. Are o pornire rapida, indiferent de conditiile meteorologice. Are o durata de viata indelungata.

Baterie moto scuter cu gel – este un model care este deja incarcat si este gata de utilizare. Are electrolitul dizolvat in gel, acesta imbunatatind rezistenta la vibratii si la temperaturi extreme.

Baterie moto scuter fara intretinere – acest produs necesita doar activarea, inainte de utilizare. Se toarna continutul de electrolit in cele 6 elemente ale bateriei, care va fi absorbit de placile speciale. Se sigileaza, iar dupa o ora este gata de folosire.

Profită de Oferta actuală eMAG la bateriile de scuter: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna baterie de scuter in functie de caracteristicile electrice?

In general, tensiunea electrica a unui scuter poate varia intre 12 V si 60 V, in functie de de puterea acestuia, care poate fi cuprinsa intre 1000 W si 3000 W. De asemenea, sarcina electrica este in intervalul 6 Ah si 28,5 Ah.

Asadar, alegi bateria de scuter in functie de caracteristicile tehnice ale vehiculului, prevazute in cartea tehnica sau cele inscriptionate pe vechiul produs.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la bateriile de scuter: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna baterie de scuter in functie de dimensiuni?

Este esential, ca inainte de a merge in magazine sa alegi o baterie moto de scuter, sa verifici dimensiunile acesteia. In principiu, acestea sunt: lungimea, latimea si inaltimea.

Dimensiunile bateriei impreuna cu caracteristicile tehnice trebuie sa fie compatibile cu scuterul tau. Produsul trebuie sa intre perfect in locasul vehiculului.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna baterie de scuter. Spor la cumparaturi!

Baterii de scuter de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *