Cum alegi cea mai buna aplica de baie?

cea mai buna aplica de baieAplica de baie reprezinta un corp de iluminat foarte popular, deoarece este functionala si are un pret accesibil. Ea ofera o lumina adecvata pentru aceasta incapere, iar diversitatea modelelor de pe piata poate satisface orice gust.

Poti avea orice tip de lumina doresti in baie, indiferent daca este vorba de una calda, alb natural sau rece, utilizand o aplica. Fara indoiala, te poti orienta in functie de spatiul pe care il ai si poti alege o aplica montata langa oglinda sau una pe tavan.

Secretul este ca lumina creata de o aplica de baie sa fie una confortabila pentru tine, sa iti creeze o buna stare de spirit, de-a lungul intregii zile. Corpul de iluminat nu trebuie sa te deranjeze la ochi, ci sa-ti ofere intensitatea luminoasa necesara.

Datorita faptului ca in magazine poti gasi o multitudine de modele de aplice de baie, este recomandat sa stii mai multe lucruri legate de caracteristicile acestora, inainte de a le achizitiona.

De aceea, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna aplica de baie, potrivita pentru casa ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la aplicele de baie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aplica de baie in functie de tipul acesteia?

Pe piata sunt doua tipuri de aplice de baie: de perete si plafoniere de tavan.

Aplica de baie de perete – acest model poate fi montat deasupra oglinzii sau in partile laterale ale acesteia. Alegerea o puteti face in functie de spatiul disponibil si de preferinte.

Aplica/plafoniera de baie – se monteaza pe tavanul camerei, oferind lumina pentru intreaga incapere. Daca aveti o baie mai mare atunci este recomandat sa aveti doua plafoniere, pentru un iluminat corespunzator.

Profită de Reducerile actuale eMAG la aplicele de baie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aplica de baie in functie de numarul de surse de iluminat?

In magazine exista mai multe modele de aplice de baie, in functie de numarul surselor astfel: cu 1-3 surse, cu 4-5 surse etc.

Aplica de baie cu 1-3 surse – acest model este cel mai intalnit in magazine, dar si cel mai popular in randul utilizatorilor. Poti opta pentru numarul de surse in functie de spatiu, preferinte si buget.

Aplica de baie cu 4-5 surse – in cazul unei bai mai mari si daca doresti mai multa lumina, poti alege 4-5 surse, insa si pretul aplicei este mai costisitor.

Vezi toate aplicele de baie de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aplica de baie in functie de tipul becurilor?

Aplicele de baie pot folosi diverse tipuri de becuri, precum: incandescente, fluorescente sau cu LED.

Aplica de baie cu becuri incandescente – poti folosi clasicele becuri incandescente, daca ai ramas un adept al acestora, chiar daca ele nu se mai fabrica in UE. Insa consumul de energie electrica este mai mare.

Aplica de baie cu becuri fluorescente – acest model are o lumina confortabila, adecvata pentru orice incapere.

Aplica de baie cu LED – este din ce in ce mai folosita, datorita faptului ca becurile cu LED sunt economice, consumand de 6-7 ori mai putina energie electrica.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune aplice de baie. Spor la cumparaturi!

Aplice de baie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *