Cum aleg cel mai bun kit de incalzire in pardoseala?

cel mai bun kit de incalzire in pardosealaUn kit de incalzire in pardoseala reprezinta un sistem foarte eficient pentru a beneficia de caldura in casa sau in apartament. Chiar daca el este mai dificil de montat, odata instalat va asigura o temperatura ideala in locuinta.

Daca nu esti multumit de sistemul tau actual de incalzire poti apela cu incredere la un kit in pardoseala, care iti va aduce caldura constanta si continua in casa.

Plus ca acest sistem este si mai economic fata de cel clasic. In magazine, vei intalni diverse astfel de produse, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun kit de incalzire in pardoseala, potrivit pentru casa ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la kit-urile de încălzire în pardoseală: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun kit de incalzire in pardoseala in functie de tip?

Kit-urile de incalzire in pardoseala pot fi de doua tipuri: electrice sau cu agent termic.

Kit de incalzire in pardoseala electric – acest sistem are avantajul ca poate fi montat doar intr-o singura camera sau in mai multe, dupa necesitati. Trebuie avut in vedere si izolatia perfecta din incaperi, pentru a nu pierde caldura. Are un pret mai scazut de achizitionare, dar cheltuielile cu energia electrica vor fi mari.

Kit de incalzire in pardoseala cu agent termic – acest sistem este mai practic pentru o casa sau un apartament, in totalitate. Astfel, costul total, plus cheltuielile lunare vor fi mai mici, in timp, fata de kitul electric.

Profită de Oferta actuală eMAG la kit-urile de încălzire în pardoseală: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun kit de incalzire in pardoseala in functie de suprafata compatibila?

Kit-urile de incalzire in pardoseala sunt compatibile cu diverse suprafete, astfel: pentru parchet laminat, gresie, parchet clasic.

Kit de incalzire in pardoseala pentru parchet laminat – pentru aceasta suprafata se poate alege ori un kit cu covor electric sau un sistem care utilizeaza agentul termic.

Kit de incalzire in pardoseala pentru parchet clasic – se poate monta un covor electric de 1500 W pentru o camera care are o astfel de pardoseala sau se poate instala un sistem cu agent termic.

Kit de incalzire in pardoseala pentru gresie – in cazul in care suprafata este gresia, atunci se poate opta pentru un covor electric cu termostat digital sau pentru un sistem cu agent termic.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la kit-urile de încălzire în pardoseală: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun kit de incalzire in pardoseala in functie de suprafata?

Kit-urile de incalzire in pardoseala pot fi destinate unei suprafete de: 10 – 20 mp, 40 – 120 mp etc.

Kit de incalzire in pardoseala de 10 – 20 mp – pentru incalzirea unei camere poti folosi un covor electric, care este prevazut si cu un termostat digital. Podeaua trebuie izolata, fiind necesar si un calcul al pierderilor de caldura, pentru a vedea daca sistemul poate fi folosit ca sursa primara de incalzire. Un sistem pentru 20 de metri patrati dispune de 2 covoare electrice, care au o putere totala de 3000 W.

Kit de incalzire in pardoseala de 40 – 120 mp – un sistem pentru o casa sau un apartament cu o suprafata de 40 – 120 de metri patrati este unul cu agent termic. Practic kit-ul dispune de tevi de incalzire si de un distribuitor de inox cu debimetre. Are un pret individual mai mare fata de covorul electric, dar pe ansamblul unei case este mai convenabil.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun kit de incalzire in pardoseala. Spor la cumparaturi!

Kit-uri de încălzire în pardoseală de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *