Cum alegi cea mai buna pasta decapanta?

cea mai buna pasta decapantaO pasta decapanta se utilizeaza in diverse domenii, precum industria electrotehnica, energetica, de constructii, instalatii, ea facilitand lipirea diverselor elemente si piese din cupru, otel, suprafete zincate sau nichelate.

O astfel de pasta decapanta elimina de pe suprafetele de imbinare si din aliajul de lipire oxizii si impuritatile, care pot afecta realizarea lucrarilor de calitate, asigurand o eficienta sporita.

De regula, o pasta decapanta este folosita pentru diverse materiale, tevi, conducte, subansamble si poate fi folosita la temperaturi de lucru foarte mari, de 550 – 850 de grade Celsius.

In magazine, vei intalni diferite astfel de produse, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat, specific pentru lucrarile tale.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta, fara indoiala, sa alegi cea mai buna pasta decapanta, potrivita pentrtu tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la pasta decapantă: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna pasta decapanta in functie de utilizare?

Pasta decapanta poate fi de mai multe feluri in functie de utilizare, astfel: pentru tevi, aparatura electrica, electronica, pentru piese din otel, cupru si aliaje.

Pasta decapanta pentru tevi, aparatura electrica si electronica – acest produs este utilizat pentru lipirea tevilor din cupru cu fitinguri din diverse metale, precum alama, cupru sau bronz, la instalatiile de apa rece si calda. De asemenea, se poate folosi la lipirea componentelor electrice si electronice.

Pasta decapanta pentru oteluri, cupru si aliaje – este un produs care se foloseste la lipirea diferitelor materiale si piese din otel, cupru sau din aliaje. Intervalul de temperatura este situat intre 550 si 850 de grade Celsius. Este optim pentru materiale din otel carbon, inoxidabil, cupru si aliajele sale.

Profită de Oferta actuală eMAG la pasta decapantă: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna pasta decapanta in functie de model?

Pastele decapante pot fi de doua feluri in functie de model, astfel: pentru lipire moale si pentru lipire tare.

Pasta decapanta de lipire moale – acest produs se utilizeaza pentru lipirea cuprului. Continutul se agita si se aplica pe capatul tevii, un strat subtire. Apoi se incalzeste cu ajutorul flacarii arzatorului si dupa se aplica aliajul de lipit. Se poate folosi la lipirea pieselor, componentelor din cupru care functioneaza la temperaturi ridicate.

Pasta decapanta de lipire tare – este destinata pentru lipirea tare a cuprului, precum si a aliajelor pe baza de cupru si otel. Intervalul activ de temperatura este cuprins intre 550 si 850 de grade Celsius. Materialul de baza poate fi, de diverse tipuri: otel carbon, inoxidabil, cupru si aliajele sale.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna pasta decapanta. Spor la cumparaturi!

Pastă decapantă de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *