Cum aleg cea mai buna lampa de veghe pentru copii?

cea-mai-buna-lampa-vegheO lampa de veghe pentru copii reprezinta o solutie buna pentru camera copilului, in special atunci cand acesta este la varste fragede. Astfel, parintii ii pot supraveghea sau interveni mai usor in timpul noptii, in cazul in care micutii se trezesc inopinant din somn.

Diverse studii au aratat ca bebelusii sunt mai linistiti atunci cand in camera lor exista o lampa de veghe, care emana o lumina placuta, odihnitoare.

In special, pana la varsta de un an, copiii au tendinta sa se scoale in toiul noptii, iar o lampa de veghe pentru copii buna devine un ajutor important pentru parinti.

De asemenea, s-a constatat ca unii copii se tem de intuneric si din acest motiv cer parintilor sa lase o lampa de veghe aprinsa si in timpul noptii.

In magazine exista o diversitate de lampi de veghe pentru copii, de aceea este bine sa stii anumite lucruri despre acestea, pentru a face o selectie oportuna stilului tau de viata si camerei in care vrei sa o asezi.

Iti prezentam mai jos un ghid pentru a alege cea mai buna lampa de veghe pentru copii.

Vezi rapid o ofertă de preț la lămpile de veghe pentru copii: CLICK AICI.

Cum aleg cea mai buna lampa de veghe pentru copii?

Tipuri de lampi de veghe pentru copii

Dintre modelele de pe piata mentionam lampile de veghe pentru copii care se alimenteaza prin intermediul unui cablu la o priza. Aceste corpuri pot fi prevazute si cu senzori de miscare.

In ultimii ani, au aparut numeroase variante de lampi de veghe cu proiectii, care pot trimite pe perete diverse forme de lumina, precum stele, luna sau personaje din desene animate.

Pentru astfel de lampi de veghe pentru copii trebuie sa alegeti un loc potrivit, in preajma unui perete, insa trebuie sa aveti grija ca proiectiile luminoase sa aiba marimi discrete si odihnitoare.

Pot fi luate in calcul la alegerea unei lampi de veghe pentru copii si modelele de jucarii care au incorporate inauntrul lor o lumina speciala. Aceste tipuri sunt realizate pentru a fi asezate chiar in patutul copilului.

O alta varianta o reprezinta lampile portabile, care se alimenteaza la baterii, nefiind necesara conectarea lor la priza.

Un alt model este lampa de veghe cu abajur, acesta reprezinta un tip de corp de iluminat clasic, insa trebuie ca becul sa fie unul cu putere scazuta.

Comandă-ți online cea mai bună lampa de veghe pentru copii, la Preț Redus: CLICK AICI.

Cum amplasezi cea mai buna lampa de veghe pentru copii

In principiu, specialistii recomanda ca o lampa de veghe pentru copii sa nu fie asezata chiar langa pat si in niciun caz sa lumineze fata bebelusului. Astfel lumina trebuie sa fie mai difuza, iar pozitionarea lampii sa ajute la accesul usor al parintilor in camera micutului.

Daca nu aveti o priza in apropierea locului ales, atunci puteti opta pentru o lampa de veghe portabila, asezata pe o noptiera sau pe o masuta.

Sursa de lumina pentru cea mai buna lampa de veghe pentru copii

Lampile de veghe pot fi cu bec incandescent sau cu LED. In general, sunt recomandate modelele cu LED, deoarece sunt mai durabile, mai economice si emana o lumina mai calda.

Un alt aspect important al unei lampi de veghe pentru copii este culoarea luminii. Parintii pot alege una cu un efect linistitor, precum portocaliu, rosu sau alb.

Profită de Promoțiile actuale la lămpile de veghe pentru copii: CLICK AICI.

Functiile celei mai bune lampi de veghe pentru copii

Trebuie sa stii ca cea mai buna lampa de veghe pentru copii dispune de anumite functii, precum proiectii multicolore, melodii, ultrasunete contra tantarilor sau senzori de miscare.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *