Cel mai calitativ robot curatare geamuri de pe eMAG

robot curatare geamuri1. Robot curatare geamuri cu pulverizator SeveShop, cu telecomanda si 8 lavete de rezerva, cu app, ups incorporat

Descriere produs – Robot curatare geamuri cu pulverizator

Robot curatare geamuri – una dintre cele mai ingenioase metode de curatare a ferestrelor. Curatare eficienta si completa, mai rapid decat te-ai fi asteptat. Efort minim, rezultate spectaculoase. Datorita functiilor smart de care dispune, robotul pentru curatarea geamurilor poate recunoaste traseul pe care trebuie sa il urmeze imediat si poate depasi obstacolele in mod inteligent.

Daca iti doresti ca geamurile casei tale sa straluceasca, tot ce trebuie sa faci este sa pozitionezi corect robotul si sa apesi butonul „Start” sau sa folosesti telecomanda pentru pornire. De asemenea, telecomanda poate fi folosita si pentru coordonarea dispozitivului in directiile sus/jos/stanga/dreapta.

Robot pentru curatarea geamurilor – avantaje

Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui produs este reprezentat de puterea de absorbtie.

Robotul este prevazut cu o carpa de curatare absorbanta menita sa indeparteze rapid si eficient praful, murdaria si chiar urmele de ulei. Mai mult decat atat, poate curata diferite tipuri de sticla, incepand de la ferestrele clasice si pana la geamurile atipice.

In alta ordine de idei, robotul pentru geamuri este dotat cu senzori, astfel ca stie unde sa se opreasca, pe unde a mai trecut si cand si-a incheiat programul de curatare.

Il poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

2. Aspirator robot amXea E35 Negru, Wi-Fi app, smart memory, navigare giroscopica, multi-suprafete, curatare uscata, perie centrala

Descriere

Curatenia locuintei este, pentru multi dintre noi, o activitate pe care am vrea sa o amanam la nesfarsit, de cele mai multe ori, din lipsa timpului.

Desi aspiratorele robot nu vor face toata curatenia in locul nostru, acestea ne ajuta sa pastram pardoselile curate, facand “retusuri” zilnice sau saptamanale.

Spre deosebire de modelele traditionale, aspiratoarele robot sunt autonome si intr-o oarecare masura inteligente,insa nu sunt inca suficient de avansate pentru a inlocui aspiratorul clasic. Speram ca nu va mai trece mult timp pana vor putea.

Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont de timpul liber suplimentar care se poate castiga lasand aspiratorul robot sa faca o parte din treaba in locul dumneavoastra. Timp care poate fi petrecut in compania celor dragi sau dedicat proiectelor si lucrurilor care va pasioneaza.

Aspiratorul robot amXea E35 este un dispozitiv de dimensiuni reduse, dar eficient si util, care devine la scurt timp dupa prima utilizare, un ajutor de nelipsit din locuinta!

Navigare giroscopica

Pentru a imbunatati performantele si eficienta procesului de curatare, aspiratorul robot E35 este prevazut cu un sistem de navigare giroscopica.

Cu ajutorul senzorului giroscopic, aspiratorul robot se orienteaza si navigheaza prin locuinta intr-un mod sistematic, nu aleatoriu, urmand o cale de curatare metodica, in forma de zig-zag, inainte-inapoi.

Astfel, este redus numarul trecerilor in mod repetat prin anumite locuri, aspiratorul robot reusind sa acopere o suprafata mai mare, intr-un interval de timp mai mic.

Smart memory

Functia Smart memory permite robotului sa genereze si sa afiseze o harta virtuala a spatiului parcurs pe masura ce efectueaza programul de curatare.

Harta este generata la fiecare nou program de curatare, nu poate fi salvata si nu permite memorarea sau delimitarea unor suprafete.

In aplicatia instalata pe telefonul mobil puteti vizualiza, in timp real, harta incaperii si stadiul procesului de curatare.

Sistem de curatare in 3 pasi

Pentru aspirarea pardoselilor, robotul amXea E35 utilizeaza un sistem de curatare in 3 etape, alcatuit din triunghiul format de cele doua perii laterale, impreuna cu peria centrala rotativa si cu puterea mare de aspirare.

– Cele doua perii laterale au rolul de a colecta si de a directiona praful cu miscari circulare, din zonele greu accesibile, cum ar fi din colturile camerei sau de-a lungul peretilor, spre centrul aspiratorului.

– Peria centrala, alcatuita din peri si lamele de cauciuc, cu un design de tip V, este moale, nu zgarie podeaua si ajuta aspiratorul robot sa stranga praful, murdaria, firele de par si alte particule, de pe diferite tipuri de podea.

– Puterea de aspirare de pana la 1800Pa permite aspiratorului robot sa curete si sa aspire de la praf pana la particule mari de murdarie.

Functie de aspirare

Aspiratorul amXea E35 a fost proiectat ca un robot multifunctional care matura si aspira podeaua.

Functia de aspirare a robotului se poate utiliza atat pentru podele acoperite cu parchet, gresie, linoleum, cat si pentru mochete si covoare cu firul scurt.

Plus alte functii utile.

Il poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

3. Robot pentru curatare geamuri si alte suprafete HOBOT-268, UPS incorporat, Alb

Hobot- curata suprafata in doua etape, mai intai orizontal, apoi vertical, lasand astfel intreaga zona perfect curata.Adaptare la suprafata de curatat-in partea de jos a robotului sunt plasate tampoane pneumatice care se ajusteaza in mod automat si se adapteaza suprafatei de curatat. 

Hobot  prevede doua tipuri de lavete de curatat: una albastra pentru curatare uscata si una galbena pentru curatare umeda si lustruire.

Un UPS incorporat (Sistem de alimentare neintrerupta), care poate impiedica robotul sa cada de pe fereastra chiar si atunci cand alimentarea este oprita.

Prezenta a doi senzori avansati pentru imbunatatirea performantelor de curatare ale HOBOT- si sporirea securitatii in timp ce functioneaza pe ferestre cu sau fara rame. Senzorul de presiune monitorizeaza scurgerile de aer si senzorul laser detecteaza marginea ferestrelor.

HOBOT-are AI-Techonology 3.0 care poate calcula caile, poate detecta automat marginile ferestrelor si poate curata automat ferestrele intregi. Dispune de asemenea de un mod de functionare manuala.

Robotul este potrivit atat pentru casa, cat si pentru restaurante, cafenele, vitrine magazine si altele.

Robotul este controlat prin telecomanda.

Il poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *